EmrahGK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 1.451 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :) 12 Nisan 2021 #21 Aorus dedi: VDSL internetiniz var, gayet yeterli eskiden 24Mbps ile 3GB'ı 30 Dakika'da indirmiştim. Şimdi ise 50Mbps ile 18 GB falan indirebiliyorum 30 Dakika'da yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla... Bence VSDL değil, fiber. Bende de fiber ve 24Mbit var ve konu sahibinin testine çok yakın sonuç alıyorum. Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net
Aorus dedi: VDSL internetiniz var, gayet yeterli eskiden 24Mbps ile 3GB'ı 30 Dakika'da indirmiştim. Şimdi ise 50Mbps ile 18 GB falan indirebiliyorum 30 Dakika'da yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla... Bence VSDL değil, fiber. Bende de fiber ve 24Mbit var ve konu sahibinin testine çok yakın sonuç alıyorum. Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.834 Makaleler 13 Çözümler 35 12 Nisan 2021 #22 Biraz kötü hocam. 85TL'ye 93 dowland alıyorum.
Aorus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 2.537 Makaleler 2 Çözümler 5 12 Nisan 2021 #23 EmrahGK dedi: Bence VSDL değil, fiber. Bende de fiber ve 24Mbit var ve konu sahibinin testine çok yakın sonuç alıyorum. Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net Genişletmek için tıkla... VDSL olmalı, bizimde VDSL 24mbps paketimiz varken bazen 26-28 mbps olduğunu ben görmüştüm. Sorduğumda ise VDSL demişlerdi.
EmrahGK dedi: Bence VSDL değil, fiber. Bende de fiber ve 24Mbit var ve konu sahibinin testine çok yakın sonuç alıyorum. Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net Genişletmek için tıkla... VDSL olmalı, bizimde VDSL 24mbps paketimiz varken bazen 26-28 mbps olduğunu ben görmüştüm. Sorduğumda ise VDSL demişlerdi.
SelimAkoguz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2019 Mesajlar 1.246 Çözümler 1 Yer Selim Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Selim 12 Nisan 2021 #24 Aorus dedi: VDSL olmalı, bizimde VDSL 24mbps paketimiz varken bazen 26-28 mbps olduğunu ben görmüştüm. Sorduğumda ise VDSL demişlerdi. Genişletmek için tıkla... Bizimki de fiber ve 25mbps.
Aorus dedi: VDSL olmalı, bizimde VDSL 24mbps paketimiz varken bazen 26-28 mbps olduğunu ben görmüştüm. Sorduğumda ise VDSL demişlerdi. Genişletmek için tıkla... Bizimki de fiber ve 25mbps.
Aorus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 2.537 Makaleler 2 Çözümler 5 12 Nisan 2021 #25 SelimAkoguz dedi: Hocam bu nasıl mümkün olabiliyor? 50Mbps 24Mbps'nin iki katı yaklaşık, o zaman 30 dakikada 50Mbps ile 6 GB ve 7GB arası indirmen gerekmez mi? Genişletmek için tıkla... Hocam gerçekten Steam'da başlatma süreme baktığım zaman +15GB inmişti, ciddiyim belki 45 veya 1saat olabilir tam emin değilim demiştim.
SelimAkoguz dedi: Hocam bu nasıl mümkün olabiliyor? 50Mbps 24Mbps'nin iki katı yaklaşık, o zaman 30 dakikada 50Mbps ile 6 GB ve 7GB arası indirmen gerekmez mi? Genişletmek için tıkla... Hocam gerçekten Steam'da başlatma süreme baktığım zaman +15GB inmişti, ciddiyim belki 45 veya 1saat olabilir tam emin değilim demiştim.
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 12 Nisan 2021 #26 Daha ucuza daha iyi bir paket alınabilirdi lakin sadece değerler üzerinden konuşursak fena sayılmaz.