Thetantuni Picopat Katılım 12 Nisan 2025 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, sorum başlıktaki gibi 21 yaş altı kişiler için AVM'ye girmek ve içerde gezmek yasak mı?
Merhaba arkadaşlar, sorum başlıktaki gibi 21 yaş altı kişiler için AVM'ye girmek ve içerde gezmek yasak mı?
T toprak şen Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 307 Makaleler 1 16 Haziran 2025 #2 Thetantuni dedi: Merhaba arkadaşlar, sorum başlıktaki gibi 21 yaş altı kişiler için AVM'ye girmek ve içerde gezmek yasak mı? Genişletmek için tıkla... Niye yasak olsun hocam farklı bir şeyden mi bahsediyorsunuz acaba
Thetantuni dedi: Merhaba arkadaşlar, sorum başlıktaki gibi 21 yaş altı kişiler için AVM'ye girmek ve içerde gezmek yasak mı? Genişletmek için tıkla... Niye yasak olsun hocam farklı bir şeyden mi bahsediyorsunuz acaba
Thetantuni Picopat Katılım 12 Nisan 2025 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #3 toprak şen dedi: Niye yasak olsun hocam farklı bir şeyden mi bahsediyorsunuz acaba Genişletmek için tıkla... Hocam haberlerde görmüştüm.
toprak şen dedi: Niye yasak olsun hocam farklı bir şeyden mi bahsediyorsunuz acaba Genişletmek için tıkla... Hocam haberlerde görmüştüm.
Kuzgun_81 Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 965 Çözümler 8 Yer İstanbul 16 Haziran 2025 #4 Bir tane AVM öyle bir karar alıyormuş ama hangisi unuttum bende gördüm o haberi ama tüm awmler olmaz.
Bir tane AVM öyle bir karar alıyormuş ama hangisi unuttum bende gördüm o haberi ama tüm awmler olmaz.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.415 Makaleler 4 Çözümler 76 Yer Rusya 16 Haziran 2025 #5 Sadece Adana'daki bir AVM bu şekilde karar almış güvenlik sebebi ile.
Yusuf dikecin silahı Hectopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 2.275 Çözümler 2 16 Haziran 2025 #6 The Fallen Angel dedi: Sadece Adana'daki bir AVM bu şekilde karar almış güvenlik sebebi ile. Genişletmek için tıkla... Öyle bir yetkileri mi varmış ilginç. ilk defa böyle saçma şey duyuyorum.
The Fallen Angel dedi: Sadece Adana'daki bir AVM bu şekilde karar almış güvenlik sebebi ile. Genişletmek için tıkla... Öyle bir yetkileri mi varmış ilginç. ilk defa böyle saçma şey duyuyorum.
Ali Güngör Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü Yönetici Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 22 Haziran 2011 Mesajlar 62.916 Makaleler 2 Çözümler 29 Yer İstanbul Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat Profil Kapağı 1523300036 16 Haziran 2025 #7 Hayır her yerde AVM'ler çocuk ve genç dostudur, hatta çekmek için özel etkinlikler yaparlar. Herhalde istisna bir AVM haberlere çıkan.
Hayır her yerde AVM'ler çocuk ve genç dostudur, hatta çekmek için özel etkinlikler yaparlar. Herhalde istisna bir AVM haberlere çıkan.
efos Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 509 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #8 Thetantuni dedi: Merhaba arkadaşlar, sorum başlıktaki gibi 21 yaş altı kişiler için AVM'ye girmek ve içerde gezmek yasak mı? Genişletmek için tıkla... Evet optium AVM'de böyle bir karar alınmıştı diye hatırlıyorum. Gençler (kekolar) mallara zarar verdiği için galiba. Sıkıntılı bir tipiniz yoksa sorun çıkmaz.
Thetantuni dedi: Merhaba arkadaşlar, sorum başlıktaki gibi 21 yaş altı kişiler için AVM'ye girmek ve içerde gezmek yasak mı? Genişletmek için tıkla... Evet optium AVM'de böyle bir karar alınmıştı diye hatırlıyorum. Gençler (kekolar) mallara zarar verdiği için galiba. Sıkıntılı bir tipiniz yoksa sorun çıkmaz.
perfectoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 1.667 Çözümler 4 16 Haziran 2025 #9 O AVM kekoların olduğu bir bölgedeki AVM. Hırsızlık ve çevreye rahatsızlık verdiklerinden dolayı yasakladılar.
O AVM kekoların olduğu bir bölgedeki AVM. Hırsızlık ve çevreye rahatsızlık verdiklerinden dolayı yasakladılar.
Arda Türkcü Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 649 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #10 Optimumda var o kural ama tipin düzgünse eşgal bir tipin yoksa 21 yaş altındaysanda girersin.