Öncelikle 21 yaşında hiç sevgilinin olmaması normal. Konu başlığındaki bu soruya açıklık getirelim.
21 yaşında İstanbul beyefendisi bir erkeğim. Yazılım geliştiriyorum. Elim yüzüm temizdir. Küçüklükten kalma nerd hobilerim var.
Yazılım geliştirmeye yönelik yeteneğin uzun vadede çok avantajlı. "Elim yüzüm temizdir" cümlesinden giyi mine kuşamına vs. önem verdiğin anlaşılıyor, bu da bir artı. Nerd hobilerin olabilir, bu seni asosyalliğe itmediği sürece nerd hobisi olup olmadığı fark etmez.
Bence bütün sorunlar konuşularak halledilebilir. Kavgacı biri değilim.
Kavga edemediğin mi kavga etmiyorsun yoksa gerçekten mi böyle düşünüyorsun bu konudaki samimiyetini anlamak gerek. Sorunlar konuşularak halledilebilir fakat yeri geldiğinde kavga edebilmen, karşındakinin çenesine güzel bi' çakabilmen lazım.
Soracağınızı biliyorum o yüzden yanıtlayayım. İncel veya red Pill'ci değilim.
Incel olmaman iyi, dünyanın en saçma şeyi zaten. Red Pill ise günümüzde çok yanlış anlaşılıyor.
Red Pill felsefesi bugün Instagram'da sözde sigma vs. sayfaları adı altında aslında Black Pill yani yine Incelliğe doğru giden bir felsefenin pompalandığı bir şeye döndü. Bu yüzden ben bu forumda eski has TRP'cilerden olmama rağmen hiç bu felsefeden bahsetmedim, halk ağzıyla konuşmayı tercih ettim.
Zaten bana kalırsa bu kırmızı hap, siyah hap, mavi hap vs. şeyler aslında saçmalık. Bunlar terimlerden ibaret. Bugün bizim kırmızı hap dediğimize yarın bir gün başka şey diyecekler, ama hep aynı şeyi anlatacaklar. Terimler geçici, idealler kalıcı olacak.
Dramalardan uzak bir ilişki peşindeyim. Eminim benim gibi düşünen kızlar da vardır.
21 yaşında erken. Hatunlarla keyfine bak sadece.
Seçiciyimdir. Güzelliğe çok bakmam ama karşı tarafın zeki olmasını beklerim. En azından hayatında bir kariyer hedefi, uzmanlaşmaya çalıştığı bir hobisi olsun isterim. Şair veya film eleştirmeni olabilir, üniversite öğrencisi veya entomolog bile olabilir. Ama uğraşı olmayan veya sanat, estetik anlayışı olmayan insan boş insan gibi geliyor bana. (ülkenin %90'ını eledim bu maddeyle)
Kadının psikolojik problemleri olmadığı sürece (narsisisizm, borderline kişilik bozukluğu, daddy issues vs.) Bu kadar seçiciliğe girmek abes kaçar. Şair veya film eleştirmeni kadını ne yapacaksın? Bir kadınla aile kurmak vs. için bu tarz şeylere gerek yok, kadının sana sadakatli ve bağlı olması gerekir, psikolojik sıkıntılı olmaması yeterlidir, bunun için de erkek adam olman gerekir. Bence seçiciliğin aşırıya kaçıyor.
Çok ciddi deneyim eksikliğim var. 21 olacağım haftaya ve daha önce hiç Date'e çıkmadım. Bir kızın elimi tutmasını geç, hiç başabaş birisiyle reelde muhabbet etme fırsatım bile olmadı (çünkü çevrem yok). Muhabbet etsem kötü geçmez, eğlenceli biriyim ama çok ciddi deneyim eksiğim var.
21 yaşında bu tarz şeyler normal. Yaşıtlarının çok büyük çoğunluğu her ne kadar öyle göstermeseler bile senin kadar deneyimsizler.