21 yaşında üniversiteye başlamak doğru mu?

Balbazarr35

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben üniversite okumak istiyorum, yaşım 21, askere git gel bazı durumlardan dolayı başlayamadım ve şu an hazırlanıyorum, sizce ben bu yaşta üniversite okumam doğru mu, eğer kazanırsam sınıftakiler kaç yaşında olur? 2 yılık okuyacağım zaten, bana yardımcı olur musunuz?

Mantıklı bir bölüm oku o bölüm üzerinden işe girersen çok güzel olur 21 geç değil bu gözler 30 yaşında önlisans okuyan gördü.

Sınıftakiler 18 19 yaşında olurlar yani yaşın daha genç neden okumayasın? Hem yaşın 30 da olsa neden okumayasın ki?

Benim bölümde İngilizce öğretmeni ve acil servis doktoru var. Yaşları 30 40 civarı olan çok kişi mevcut. Üniversitede yaşa takılmayın, her yaş ve türden insanlar var.

Ne okumayı düşünüyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendimden örnek vermek gerekirse sınıfta kalamsam bile 20 yaşında başladım üniversiteye 1 sene geç yazıldım ve 1 sene mezuna kalmak ile yani istiyorsan bölümü okumayı geç değil.Hocamız bize emekli oluncaya kadar istemediğin bir işi yapmaktansa 30 yaşınızda üniversite bitirin kendi istediğiniz işi yapın demişti yaş problem değil hatta ben okurken 35 yaşında üniversiteye yeni giren vardı düşün kardeşi ondan önce aynı bölümü bitirip uzmanlık yapıyordu o ara. Kısacası geç değil anladığım kadarıyla askerlik yağmışsın kafan rahat bitirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…