Merhaba, ben üniversite okumak istiyorum, yaşım 21, askere git gel bazı durumlardan dolayı başlayamadım ve şu an hazırlanıyorum, sizce ben bu yaşta üniversite okumam doğru mu, eğer kazanırsam sınıftakiler kaç yaşında olur? 2 yılık okuyacağım zaten, bana yardımcı olur musunuz?
Merhaba, ben üniversite okumak istiyorum, yaşım 21, askere git gel bazı durumlardan dolayı başlayamadım ve şu an hazırlanıyorum, sizce ben bu yaşta üniversite okumam doğru mu, eğer kazanırsam sınıftakiler kaç yaşında olur? 2 yılık okuyacağım zaten, bana yardımcı olur musunuz?
Benim bölümde İngilizce öğretmeni ve acil servis doktoru var. Yaşları 30 40 civarı olan çok kişi mevcut. Üniversitede yaşa takılmayın, her yaş ve türden insanlar var.
Kendimden örnek vermek gerekirse sınıfta kalamsam bile 20 yaşında başladım üniversiteye 1 sene geç yazıldım ve 1 sene mezuna kalmak ile yani istiyorsan bölümü okumayı geç değil.Hocamız bize emekli oluncaya kadar istemediğin bir işi yapmaktansa 30 yaşınızda üniversite bitirin kendi istediğiniz işi yapın demişti yaş problem değil hatta ben okurken 35 yaşında üniversiteye yeni giren vardı düşün kardeşi ondan önce aynı bölümü bitirip uzmanlık yapıyordu o ara. Kısacası geç değil anladığım kadarıyla askerlik yağmışsın kafan rahat bitirirsin.