210 GB alan RDR2 için yeterli olur mu?

Alperengunay

Hectopat
Selam arkadaşlar görseldeki kadar depolamam var, RDR2 alsam yükleyebilir miyim yeter mi?
Screenshot_5.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu indireceğin platforma göre değişiklik gösteriyor genelde. Steamden aldıysan 150GB boş alan istiyor, hepsini doldurmuyor, ileride güncelleme için de yer ayırıyor.

130-140GB yerimiz var diyelim yetmez mi sonuçta oyun 120GB falan yer kaplıyor

Hocam oyun dediğiniz gibi 119GB yer kaplıyor. Demin Steam'de başka bir oyun üzerinden denedim, kabul etmedi. Rockstar Launcher belki farklı çalışıyordur ama sanmıyorum. Çünkü attığım resimde göreceğiniz üzere minimum sistem gereksinimlerinde 150GB istemişler. Üstte de belirttiğim gibi bu geri kalan 30GB alan tahminimce ekran görüntüleri (screen shot) ve ileride gelme ihtimali olan güncellemeler için.

Hocam oyun dediğiniz gibi 119GB yer kaplıyor. Demin Steam'de başka bir oyun üzerinden denedim, kabul etmedi. Rockstar Launcher belki farklı çalışıyordur ama sanmıyorum. Çünkü attığım resimde göreceğiniz üzere minimum sistem gereksinimlerinde 150GB istemişler. Üstte de belirttiğim gibi bu geri kalan 30GB alan tahminimce ekran görüntüleri (screen shot) ve ileride gelme ihtimali olan güncellemeler için.

Sağ ol dostum indirdim oynuyorum sorun çıkmadı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı