2100-2200 TL Intel i5 6400/6500 RX 470 Sistem Toplama

Eroltaş

Hectopat
Daha fazla  

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Ben kendi çapımda bir sistem topladım, size de sormak isterim. Sistem bu oyunları çok rahat şekilde oynatır mı ve 500W PSU yeterli olur mu? Ve son sorum ise şu bütçem en fazla bu kadar, ailemi de fazla zora sokmak istemiyorum. Intel i5 6400 alsam iyi performans alır mıyım? İleride ise anakartı güncellemeyi düşünüyorum. İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Psu ya bak yorumlarına (başka sitelerdeki yorumlara da) kaç w veriyor 12v kanalından ona göre al bence.

Güç kaynağını Zalman veya Cooler Master ve 600w olan bir model almanı tavsiye ederim onun dışında bir sorun yok gibi. Oyunları gayet akıcı oynarsın.

ZALMAN ZM600-LE SERİSİ 600W GÜÇ KAYNAĞI bu PSU'yu kendim benzer bir sistemde kullanıyorum ve sorun çıkarmadı bunu tavsiye edebilirim.

Tek kelime ile fiyat performans canavarı. Bütün oyunları rahatlıkla oynatır. Gerçekten çok beğendim hem uygun fiyatlı, hem yeni teknoloji. Şimdiden hayırlı olsun. Bu arada hangi siteden topluyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…