farukkk Hectopat Katılım 29 Ekim 2015 Mesajlar 265 Makaleler 4 Çözümler 1 Yer yozgat 18 Haziran 2016 #1 Yeni sistem toplamayı düşünüyorum harddisk ve ssd sonra da alabilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. farukkk dedi: Yeni sistem toplamayı düşünüyorum harddisk sonra da alabilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla...
Yeni sistem toplamayı düşünüyorum harddisk ve ssd sonra da alabilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. farukkk dedi: Yeni sistem toplamayı düşünüyorum harddisk sonra da alabilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla...
Enessz Hectopat Katılım 16 Haziran 2016 Mesajlar 92 18 Haziran 2016 #2 Eksen bilgisayarda bu parçaları 2000 tl ye toplayabilirsin ben ekran kartsız bundan daha iyi bir sistemi eksende 2200 TL ye toplamıştım birde oraya bakabilirsin.
Eksen bilgisayarda bu parçaları 2000 tl ye toplayabilirsin ben ekran kartsız bundan daha iyi bir sistemi eksende 2200 TL ye toplamıştım birde oraya bakabilirsin.
Tristan23 Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 27 Kasım 2014 Mesajlar 3.493 Çözümler 1 Yer İstanbul/Kartal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Haziran 2016 #3 O monitörü alma kardeşim. 1 ms olması seni yanıltmasın paneli çok kötü. Bu bütçeye eksenden sistem toplaman daha iyi olabilir. Alternatif.
O monitörü alma kardeşim. 1 ms olması seni yanıltmasın paneli çok kötü. Bu bütçeye eksenden sistem toplaman daha iyi olabilir. Alternatif.