İki tane hazır seçenek sunacağım size;
AMD Raven Ridge Ryzen ™ 3 2200G 3.5GHz, 8GB DDR4 128GB SSD + 1TB HDD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı KDV Kampanyası - Oyuncu PC
1.)Bu sistem 2.196,37 TL şuan bu fiyata çok iyi performans sunuyor tek sıkıntısı anakartta sadece çift kanal RAM desteği bulunduğu ve bu sisteminde RAM'ler 2x4GB şeklinde olduğu için ileride 16GB upgrade yapmak istersen maalesef anakartı komple değiştirmen gerekecek.
PCH-ALPHA-MAA/R3 2200G/AMD Vega 8 Grafik Kartı/8GB DDR4/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
2.)Öncelikle bu sistemde sitede sol tarafta RAM kısmında GSKILL 8GB 3000Mhz Ramlerini seçiyorsunuz çünkü Ryzen sistemlerde Ram hızı önemli oluyor. Ardında SSD kısmında ise Kingston 120GB SSD seçiyorsunuz. Üstteki sistemde SSD mevcut ve bu sistemde de olması gerekiyor kesinlikle günümüzün bütün sistemlerinde olması gerekli. Bu şekilde seçtiğimiz zaman şuan ki fiyat
2.199,81 TL oluyor. Bu sistemdeki eksikli ise belki değildir bilmiyorum ama güç kaynağın'dan çok anlamıyorum aslında sadece güç kaynağı iyi değil gibi geliyor..
İki sistemde fiyatına göre çok çok iyi bence eksikleri ve fazlalıklarını yazdım karar senin ama eminim bazı arkadaşlarda güzel seçenekler sunabilir.