2100 TL Intel i3 6100 GTX 950 Sistem Toplama

Bende tam konu açıcaktım aynısını toplamışız.Ama benim ram 2133 anakartta 2133 uyumlu şimdi daha iyi oturdu sagolun

Hocam ramlerinizin CL değeri, yani gecikme süresi 16.Kingstonun aynı fiyatlara Cl 15 bellekleri var hatta biraz daha ucuz.Ben 2133 Mhz Cl15 bellekleri 114 TL ye aldım webdenaldan.Benim tavsiyem Msi toplayacağına Gigabyte topla.Gigabyte tam bir fiyat/performans ürünü türkiyede bana kalırsa.Bahsettiğin sistemin bi kaç üst gömleğini bende topladım Aynı fiyata , Monitör +HDD dahil. i5 6402p gigabyte b150m anakartlı bir sistem 2150 liraya. Tavsiyem indirimleri takip ederek sitelerden yavaş yavaş toplamanız.

Güzel hocam hdd yok heralde kendınız de var hayırlı olsun.
Yok hocam HDD'yi birdahaki ay alıcağım şuanlık bütçem bu kadar

Monitör almak yerine , sistemimi güçlendirsem kararsız kaldım. Evde bir tane tüplü monitör var 1 ay idare edip , birdahaki aymı alsam ?

Yok hocam HDD'yi birdahaki ay alıcağım şuanlık bütçem bu kadar

Monitör almak yerine , sistemimi güçlendirsem kararsız kaldım. Evde bir tane tüplü monitör var 1 ay idare edip , birdahaki aymı alsam ?
Hocam monitör al bence vallaha ben tupluden full hd geçtim çağ atladım

Bellek : Bilendenal.com doğru ürünü, konusunu iyi bilendenal
Ara Toplam1.599,28 TL
Toplam KDV287,87 TL
Sepet Toplam Fiyatı1.887,15 TL
[TBODY] [/TBODY]
Toplam 2112 lira. 16 gb bellek çift kanal temiz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…