F4tihh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2018 Mesajlar 1.000 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2020 #11 Teedy dedi: Çok olumlu geri dönüşleri yok ama hocam bu monitör de ve markada Genişletmek için tıkla... Hocam siz nasıl bulursunuz bilmiyorum ama benim 2 veya 3 kere idi galiba, deneme fırsatım oldu. Ben olumsuz bir şey göremedim, size kalmış.
Teedy dedi: Çok olumlu geri dönüşleri yok ama hocam bu monitör de ve markada Genişletmek için tıkla... Hocam siz nasıl bulursunuz bilmiyorum ama benim 2 veya 3 kere idi galiba, deneme fırsatım oldu. Ben olumsuz bir şey göremedim, size kalmış.
Teedy Decapat Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 204 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2020 #12 Bora Dere dedi: ASUS olan daha iyi, ama Vatan'da stokta yok. En ucuz şurada bulabildim: Asus VG279Q 27" 1ms Full HD Freesync Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Asus VG279Q 27" 1ms Full HD Freesync Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VG279Q 27" 1ms Full HD Freesync Pivot IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.950,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Genişletmek için tıkla... bu modeli önerir misiniz attığınız ürünü gidip mağzadan elden almam lazım da.
Bora Dere dedi: ASUS olan daha iyi, ama Vatan'da stokta yok. En ucuz şurada bulabildim: Asus VG279Q 27" 1ms Full HD Freesync Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Asus VG279Q 27" 1ms Full HD Freesync Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VG279Q 27" 1ms Full HD Freesync Pivot IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.950,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Genişletmek için tıkla... bu modeli önerir misiniz attığınız ürünü gidip mağzadan elden almam lazım da.
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.818 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 18 Temmuz 2020 #13 Bu monitör de güzel ama görüntü kalitesi olarak bir beklentiminiz olmasın. TN panel olduğu için görüntü kalitesi iyi değil.
Bu monitör de güzel ama görüntü kalitesi olarak bir beklentiminiz olmasın. TN panel olduğu için görüntü kalitesi iyi değil.