2100 TL Sistem Önerisi

@Fırat Yapıcı Neden almıyorsunuz? Sapphire'ın ısınma vb. sorunları yok ve R9 380 GTX 960'dan daha iyi. Sizin kararınız ama bu bütçeye R9 380 almazsanız siz kaybedersiniz.

AMD sistem istemiyor kuzzenim. Ben de AMD taraftarı deyilim. Yoksa AMD kötü falan diye demiyorum.

Eki Görüntüle 134621
Yükseltmeye yönelik bir sistem olması daha doğru bir tercih olacaktır. Bu sistemi tavsiye ediyorum.

@Fırat Yapıcı kalan bütçeyle benim önermiş olduğum bileşenleri almanız çok mantıklı olacaktır. İlerleyen dönemlerde SSD takviyesi ile performanslı bir sistem elde edilebilir. Uzun dönemde yükseltmeye yönelik bir sistem olduğundan dolayı ekran kartı yükseltmesi konusunda daha yüksek kartlar tercih edebilirsiniz.

2.100TL bütçeye 750Ti almakla hata etmişsin dostum. Bence o kartı iade edip kesinlikle @Huracan 'ın topladığı sistemi almalısın. Bu fiyata alabileceğin en iyi sistemi toplamış arkadaş. 750Ti ile 960 arasında dağlar kadar fark var. Yine de seçim senin tabi.

@ottomans58 bu bütçeye göre ileriye yönelik olması daha doğru olacaktır. İlerleyen zamanlarda yükseltme yapılarak çok daha iyi performans elde edilebilir. Örneğin gelecek olan Pascal mimarisi gibi. Her şeyi kısa döneme yönelik almak yerine uzun vadeli olması daha iyi olacaktır.

@Fırat Yapıcı hayır yaşamazsınız. XMP desteği var ise 2400MHz frekansında çalıştırabilirsiniz. Eğer XMP desteği yok ise otomatik olarak 2133MHz değerinde çalışacaktır. Fakat söylediğim gibi ileriye yönelik sistem daha iyi olacaktır. Pascal mimarisi ile yükseltme yaparak çok iyi performans elde edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…