Merhabalar, sizden bana bilgisayar toplamada yardımcı olmanızı rica ediyorum arkadaşlar. Biliyorsunuz ki dolar çok yüksek 2100 TL bütçem var, ama yine de bir bilgisayar toplanabileceğini düşünüyorum ve monitör dahil değil. Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum.
Merhabalar, sizden bana bilgisayar toplamada yardımcı olmanızı rica ediyorum arkadaşlar. Biliyorsunuz ki dolar çok yüksek 2100 TL bütçem var, ama yine de bir bilgisayar toplanabileceğini düşünüyorum ve monitör dahil değil. Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum.
AMD Ryzen 3 3200G 3.6 Ghz 4 Çekirdek 6MB AM4 12nm İşlemci (Tray , Fansız) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
MSI A320M-A PRO AMD A320 3200 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Crucial Basics CT4G4DFS8266 4 GB DDR4 2666 MHz CL19 Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Hikvision HS-SSD-C100/240G 240 GB SATA 3 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Aerocool VX Plus 400W Güç Kaynağı (AE-VXP400) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Düşük bütçede kasaya ne gerek var 2200TL tuttu bir süreliğine yeterli olur ileride RAM'leri satıp 8*2 yapın ekran kartı tarafında RX570 veya 1650 Super takarsın sonrasında fazla darboğaz olur.