Hiç duymadığım ve pekte iyi olduğunu düşünmediğim bir marka. Ben aşağıya koyuyurum fakat PSU bulamadım. 2. el PSU alınmaz. Çok saçma ilanlar var. Biraz pazarlık yaparak ve birazda para biriktirerek güzel bir güç kaynağı almanızı öneririm. Bir de hangi oyunları oynayacaksınız?
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Hiç duymadığım ve pek de iyi olduğunu düşünmediğim bir marka. Ben aşağıya koyuyurum fakat PSU bulamadım. 2. el PSU alınmaz. Çok saçma ilanlar var. Biraz pazarlık yaparak ve birazda para biriktirerek güzel bir güç kaynağı almanızı öneririm. Bir de hangi oyunları oynayacaksınız?
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da