2100 TL'ye Sistem Tavsiyesi

Efe ÖZYER

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, 2100 TL'ye geçenlerde bir sistem toplamıştım. Ancak ekran kartımı da yenilemem gerektiğini düşündüm. Bu nedenle yeni bir sistem topladım. Lütfen sistem hakkında olumlu/olumsuz görüşlerinizi belirtiniz.
- Önemli sorum; Kasanın sıvı soğutucu desteği var mı? @Recep Baltaş rica etsem, bir bakar mısın ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bütçeye sıvı soğutma ve SSD çok gereksiz.

Teşekkür ediyorum yorumun için O.C yapmayı düşünüyorum ve SSD'ye geçmek için ilk fırsatım bu değerlendirmekte istiyorum.

SSD değil de sıvı soğutma çok gereksiz geldi. Ram'lerin en azından 8 Gb olması gerektiğini düşünüyorum.

Dostum Ekran kartı çok kötü 128bit nedir yazık en az 256bit alman lazım 2100 tl bütçe ile bu sistem kafa yersin sonra oyunlarda Bu arada kasa çok pahalı geldi bana. Sıvı soğutma fln

Dostum Ekran kartı çok kötü 128bit nedir yazık en az 256bit alman lazım 2100 tl bütçe ile bu sistem kafa yersin sonra oyunlarda Bu arada kasa çok pahalı geldi bana. Sıvı soğutma fln

Ekran kartında bit önemli değildir.

@Silinen üye'nin sistemi gayet güzel.
R9 285 daha yeni ve güç tüketimi daha düşük bir karttır ama daha fazla performans için R9 280X tercih edebilirsiniz.

Düşünülebilir

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 251
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…