O owen_1 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2014 Mesajlar 531 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2014 #11 Bu sistemi toplamıştım. İyi gibi gözüktü bana.
Fatih KACAR Hectopat Katılım 1 Ağustos 2014 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2014 #12 Eğer toplama PC istemiyorsan ve ultura takıntın yok ise bunu öneririm: Casper İntel Core i7 4770 3.4 Ghz 8 Gb Ddr3 2 Tb Hdd 1 Gb Nvidia Gtx560 Win 8 - Vatan Bilgisayar -Fakat CASPER bir bilgisayar ne kadar kaliteli onu bilemem
Eğer toplama PC istemiyorsan ve ultura takıntın yok ise bunu öneririm: Casper İntel Core i7 4770 3.4 Ghz 8 Gb Ddr3 2 Tb Hdd 1 Gb Nvidia Gtx560 Win 8 - Vatan Bilgisayar -Fakat CASPER bir bilgisayar ne kadar kaliteli onu bilemem
O owen_1 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2014 Mesajlar 531 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2014 #13 Fatih Kaçar, Cidden o kasayı bulmak için çok mu uğraştın? -Kısıtlı bütçen var. Toplama bilgisayarlardan uzak durmanı öneririm.
Fatih Kaçar, Cidden o kasayı bulmak için çok mu uğraştın? -Kısıtlı bütçen var. Toplama bilgisayarlardan uzak durmanı öneririm.
xenia Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2013 Mesajlar 1.313 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ağustos 2014 #14 Casper sakın alma neden diye sorarsan sosyalde bununla ilgili konular var onlara bakabilirsin.
Fatih KACAR Hectopat Katılım 1 Ağustos 2014 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2014 #15 owen_1 dedi: Fatih Kaçar, Cidden o kasayı bulmak için çok mu uğraştın? -Kısıtlı bütçen var. Toplama bilgisayarlardan uzak durmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Ne alakası var anlamadım , özellikleri normal ama ne kadar kalitelidir orasını bilmem diye belirttim
owen_1 dedi: Fatih Kaçar, Cidden o kasayı bulmak için çok mu uğraştın? -Kısıtlı bütçen var. Toplama bilgisayarlardan uzak durmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Ne alakası var anlamadım , özellikleri normal ama ne kadar kalitelidir orasını bilmem diye belirttim
O owen_1 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2014 Mesajlar 531 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2014 #16 Fatih KACAR dedi: Ne alakası var anlamadım , özellikleri normal ama ne kadar kalitelidir orasını bilmem diye belirttim Genişletmek için tıkla... GTX 560 normal bir kart mı?
Fatih KACAR dedi: Ne alakası var anlamadım , özellikleri normal ama ne kadar kalitelidir orasını bilmem diye belirttim Genişletmek için tıkla... GTX 560 normal bir kart mı?
Fatih KACAR Hectopat Katılım 1 Ağustos 2014 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2014 #17 owen_1 dedi: GTX 560 normal bir kart mı? Genişletmek için tıkla... Arkadaşım mediumda yeter dediğine göre bu kart ona yeter , bu fiyata toplama olmayan bir bilgisayardan ne beklenebilir owen_1 dedi: Fatih Kaçar, Cidden o kasayı bulmak için çok mu uğraştın? -Kısıtlı bütçen var. Toplama bilgisayarlardan uzak durmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Ayrıca soyismim KACAR c ile
owen_1 dedi: GTX 560 normal bir kart mı? Genişletmek için tıkla... Arkadaşım mediumda yeter dediğine göre bu kart ona yeter , bu fiyata toplama olmayan bir bilgisayardan ne beklenebilir owen_1 dedi: Fatih Kaçar, Cidden o kasayı bulmak için çok mu uğraştın? -Kısıtlı bütçen var. Toplama bilgisayarlardan uzak durmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Ayrıca soyismim KACAR c ile
O owen_1 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2014 Mesajlar 531 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2014 #18 Fatih KACAR dedi: Arkadaşım mediumda yeter dediğine göre bu kart ona yeter , bu fiyata toplama olmayan bir bilgisayardan ne beklenebilir Ayrıca soyismim KACAR c ile Genişletmek için tıkla... Benim aynı fiyata topladığım sistem daha iyiyken seninkini neden alsın ?
Fatih KACAR dedi: Arkadaşım mediumda yeter dediğine göre bu kart ona yeter , bu fiyata toplama olmayan bir bilgisayardan ne beklenebilir Ayrıca soyismim KACAR c ile Genişletmek için tıkla... Benim aynı fiyata topladığım sistem daha iyiyken seninkini neden alsın ?
Fatih KACAR Hectopat Katılım 1 Ağustos 2014 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2014 #19 owen_1 dedi: Benim aynı fiyata topladığım sistem daha iyiyken seninkini neden alsın ? Genişletmek için tıkla... Bu ne şimdi prim kavgası mı? Arkadaş toplama istemediğini söylemiş daha neyin ısrarını yapıyorsun. Konuları biraz oku!
owen_1 dedi: Benim aynı fiyata topladığım sistem daha iyiyken seninkini neden alsın ? Genişletmek için tıkla... Bu ne şimdi prim kavgası mı? Arkadaş toplama istemediğini söylemiş daha neyin ısrarını yapıyorsun. Konuları biraz oku!
O owen_1 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2014 Mesajlar 531 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2014 #20 Fatih KACAR dedi: Bu ne şimdi prim kavgası mı? Arkadaş toplama istemediğini söylemiş daha neyin ısrarını yapıyorsun. Konuları biraz oku! Genişletmek için tıkla... Konuyu baştan sona okuduğumu belirteyim öncelikle. Attığın sistem işlemciye odaklanmış. Ekran kartı çok iyi değil. Konuyu açan kişi oyun oynayacağını belirtmiş. Senin attığın sistemin oyun bilgisayarı olduğunu düşünüyor musun?
Fatih KACAR dedi: Bu ne şimdi prim kavgası mı? Arkadaş toplama istemediğini söylemiş daha neyin ısrarını yapıyorsun. Konuları biraz oku! Genişletmek için tıkla... Konuyu baştan sona okuduğumu belirteyim öncelikle. Attığın sistem işlemciye odaklanmış. Ekran kartı çok iyi değil. Konuyu açan kişi oyun oynayacağını belirtmiş. Senin attığın sistemin oyun bilgisayarı olduğunu düşünüyor musun?