21000 TL Lenovo laptop önerisi

Bütçe
0-21000

Berawst

Hectopat
Daha fazla  
0-21000 bütçe var. Valorant'ta high 160-200, Forza Ultra 80-130. Fortnite Epic 70-80 alabilecek PC önerir misiniz?

Şey yanlış anlamayın fakat ben laptop ile oyun oynayanların nasıl zevk aldığını hep merak ediyorum elbette zevkler tartışılmaz ama mesela ben aynı bütçe ile masaüstü kurdum 27 inç ekran ile Ryzen 5 ile memnunum acaba masaüstü kurmayı düşünmez misiniz?

Ama haricen önereceğim birkaç model var size;

Son düzenleyen: Moderatör:
Dizüstü bilgisayarın en önemli özelliği taşınabiliyor olması, ayrıca isterseniz bilgisayarı büyük bir televizyona veya monitöre de bağlayabiliyorsunuz. Zevk meselesi değil, tercih meselesi. Ben tek kişilik oyunları televizyona bağlayıp oynuyorum. Ayrıca önerdiğiniz bilgisayar bu bütçede alınmamalı, RTX 3060 tercih edilmeli.

Okuyan birçok kişi var, 8 ay başka bir yerde 3-4 ay başka bir şehirde kalan... Derslere götürmek gerekiyor laptopı veyahut çalışıyorsan da aynı şekilde şirkete götürüp monitöre bağlıyorsun. Malum fiyatlar belli hem laptop hem masaüstü almak da zor olabiliyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…