21000 TL'ye monitör dahil sistem önerisi

Bütçe
20000

NetCevap

Hectopat
20 bin TL'ye monitör dahil oyun için bilgisayar toplamak istiyorum maksimum 21 bin TL'ye çıkabilirim klavye ve farem da yok ancak onları daha sonra zincir marketlerden falan alabilirim.

XFX Speedster SWFT 210 6600XT RX-66XT8DFDQ AMD Radeon RX 6600 XT PCI-E16 4.0, 8GB/128bit GDDR6, HDMI, 3xDisplayPort Ekran kartı - inventus Indirim bitmeden al hemen.

PSU Moduler almanı tavsiye ederim kablo kirliligi olmamasi icin; Sharkoon SS-COOLZERO-750 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Anakarta BIOS guncellemesi yapmaniz gerek, BIOS flashback bulunuyor onunla guncelleyebilirsiniz. Nasil yapacaginizi bilmiyorsaniz sistemi aldiktan sonra buraya sorabilirsiniz.
Monitorler hakkinda bir fikrim yok, baskasi oneride bulunabilir.
Toplam 16740TL.

Attığınız sistem hoşuma gitti ancak güç kaynağını 650W yapsam vereceğim paraya değer mi? Ayrıca 1 TB hard disk almak istiyorum. Monitör bana pahalı geldi 2500-3000 liraya monitör öneriniz var mı?

Aslında sisteminizi gayet beğendim ancak belirtmeyi unutmuşum ben sistemi parça parça alamam maalesef toplu olarak almam lazım eğer sizin sistemi öyle alsaydım ekran kartı indirimli olmuyordu ayrıca benim ayırdığım para Haziran'ın 4'ünde elime ulaşacak.
Şu an bu sistemi almayı düşünüyorum eğer daha iyi bir öneriniz varsa yazarsanız sevinirim mümkünse toplu PC öneriniz.

Son düzenleme:

Anakarti BIOSTAR B660MX-E ile degistirip bunu alin, ekran karti daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…