21000 TL'ye RTX 3060 Ti sistem alınır mı?

Burkil06

Decapat
Yer
Ankara\Yenimahalle
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: RTX 4070 Super
CPU: Intel Core i7-14700KF
Soğutucu: Cooler Master MasterLiquid ML360L Core
Anakart: MSI PRO B760M-P DDR5
RAM: 32 GB Kingston DDR5
SSD: Corsair MP600 Pro NVMe
PSU: Cooler Master MWE 850 Gold V2
Kasa: MSI MAG PANO M100R PZ
Monitör: AOC 24G4X
Klavye: SteelSeries Apex Pro TKL
Mouse: Glorious Model O- (Minus)
Kulaklık: HyperX Cloud II Core Wireless
Arkadaşa sistem bakıyordum. F/P olarak https://shbd.io/s/0NWBq2k1
Böyle bir sistem buldum. PSU ve kasa Rampage diye tahmin ediyorum. Rampage alsak çok mu sorun çıkar. Bu bütçeye 240Hz ve kasa zor bulunuyor.

Pahalı ve Rampage PSU var yüksek ihtimal.

Hocam bu düzeydi bir sistem önerir misin? Birde bunda 240Hz monitör var ucuz değil mi ya? Ankara için lazım pc. Max 22k.

Arkadaşa sistem bakıyordum. F/P olarak https://shbd.io/s/0NWBq2k1
Böyle bir sistem buldum. PSU ve kasa Rampage diye tahmin ediyorum. Rampage alsak çok mu sorun çıkar. Bu bütçeye 240Hz ve kasa zor bulunuyor.
Monitörü ayarlarım dersen 3070 bulunur bu fiyata.
Pazarlıkla 20K veya 19500 yapabilirsen olabilir, PSU değişirsin.

Eleman 1 yıldır satamamış bilgisayarı. Soru cevap kısmındada milleti terslemiş alınmaz.

Vallahi ya böyle satıcılar insanın başını yoruyor ürünü almaktan vazgeçirtiyor. Sırf bir ekran kartını almadan önce kaç W tüketiyor ve macunu ne olarak değişti diye sorunca adam bir ton küfür edip engelledi beni insanlar çok garip.

Monitörü ayarlarım dersen 3070 bulunur bu fiyata.
Pazarlıkla 20K veya 19500 yapabilirsen olabilir, PSU değişirsin.

Atabilir misiniz?

Hazır olarak bir önerim yok fakat parça parça toplarım diyorsan çok daha iyisi çıkar.

Hocam parça parçada tavsiye atabilirseniz sevinirim. 2. Elden nasıl alırım güvenilir mi falan sıkıntı gibi geldi biraz. O yüzden hazır almak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…