Ersin GÜLŞEN Hectopat Katılım 16 Mart 2014 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2014 #31 Ya SSD nin fps ile ne alakası var. Oyun oynayacaksan ilk bakacağın ekran kartı. Bu yüzkez söylenmiştir. Peşinden ona uygun darboğaz yapmayacak parçalarını toplarsın olur biter.
Ya SSD nin fps ile ne alakası var. Oyun oynayacaksan ilk bakacağın ekran kartı. Bu yüzkez söylenmiştir. Peşinden ona uygun darboğaz yapmayacak parçalarını toplarsın olur biter.
Xəyal Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 4.024 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Azəbaycan,Bakı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik mühəndiliyi 23 Mart 2014 #32 Ya konuyu kapatın 1 haftada 15 arkadaşla bu konuda konuştum. Arkadaşın konusunu işkal etmeyin.
Ersin GÜLŞEN Hectopat Katılım 16 Mart 2014 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2014 #33 Xəyal dedi: Tamam SSD bir bilgisayar HHD olan bir bilgisayardan oyunda kaç FBS daha çok vere bilir ki? 20-30 hiç sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... SSD = FPS nasıl bir bağ kuruyorsunuz ya
Xəyal dedi: Tamam SSD bir bilgisayar HHD olan bir bilgisayardan oyunda kaç FBS daha çok vere bilir ki? 20-30 hiç sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... SSD = FPS nasıl bir bağ kuruyorsunuz ya
Xəyal Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 4.024 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Azəbaycan,Bakı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik mühəndiliyi 23 Mart 2014 #34 Yazdığım gibi. Siz açtığını konuyu davam ediyoruz.
P pusat57 Ziyaretçi 23 Mart 2014 #35 Ersin GÜLŞEN dedi: SSD = FPS nasıl bir bağ kuruyorsunuz ya Genişletmek için tıkla... Söylemek istediğini tam anlatamamış.
Ersin GÜLŞEN dedi: SSD = FPS nasıl bir bağ kuruyorsunuz ya Genişletmek için tıkla... Söylemek istediğini tam anlatamamış.
Ersin GÜLŞEN Hectopat Katılım 16 Mart 2014 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2014 #36 Silinen üye dedi: Söylemek istediğini tam anlatamamış. Genişletmek için tıkla... Size hayatta başarılar gençler Hayırlı akşamlar. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mart 2014
Silinen üye dedi: Söylemek istediğini tam anlatamamış. Genişletmek için tıkla... Size hayatta başarılar gençler Hayırlı akşamlar.