2100TL'ye sistem önerisi

Hakkı

Hectopat
1700 liralık bir oyun bilgisayarı toplamıştım kendimce fakat tavsiyeler sonucu 2100 liralık bir sistem yaptırmaya karar verdim.
Parçalarım şöyle:

Şimdi bu parçalarda sorun görmedi mağaza görevlileri ama daha önce Vatan'dan sadece bir kulaklık aldım sorun çıkmadı.
  • Vatan bilgisayarın montajı çok eleştirilmiş, bir sorun çıkar mı?
  • Parçaların kutularını ve ek parçacıkları verirler mi?
  • Sisteme DVD sürücüsü eklemedim. 8 GB flash bellekle Windows 8 kurabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
W8 kurabilirsin 8 GB ile. Sistemde sorun olmaz ama toplama da ben mesela yaşamadığım sorun kalmadı diyebilirim. Nerde toplattırıcaksınız?

Vatan kurumsal bir firma satış sonrasında sizi mağdur edeceğini sanmıyorum.
Montaj konusunda personelden personele değişen bir durum biraz rica biraz kibarlık ile belki kendisi için montaj yapıyormuş gibi yapar belki.
Parçaların ek parçalarını hatta poşetlerini daha alabilirsiniz.
8 GB Flash bellek ile Windows 8 kurulumu yapabilirsiniz.

Büyük bir Vatan şubesinde toplattırıcaksanız ne kadar kibar olsanızda öylesine toplar gönderir. Çünkü büyük yerde sürekli PC toplanıyor. Örneğin Topkapı şubesi hafta sonu çok oluyor. Parçaların geri kalan tüm aparat vesayire şeylerini alabilirsiniz.

Merhabalar,

1- Montaj olarak, sorun çıkabilir çünkü çoğu mağazada bir üst düzey çalışan değil stajerler genellikle toplamaktadır. Toplama yapıldıktan sonra sizde bir göz atarsanız iyi olucaktır.

2- Kutu içindeki sadece teknolojik nesneyi almaktadırlar, yani kutu tamamen size verilmektedir.

3- Çok rahat bir şekilde atabilirsiniz.

Samsun Merkez şubesi'nde toplatacağım. Forum'da sözlüklerde herkes dert yanmış, kablo saklama yerlerini kullanmamışlar, pin'ler tam oturmamış vs diye. Perşembe gecesi gittim, cumartesi günü gelin, hem parçaları getiririz hemde indirim olur dediler. Yani iyi insanlara benziyorlar.

-İşlemci soğutucu Hyper 103'ü almalı mıyım? Yoksa stock fan mı kullansam?
İşlemci soğutucusunu alırsam overclock'da sorun çıkarır mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı