2117U laptop Windows 10 kalınır mı?

1Merby

Decapat
Daha fazla  
RAM
4 GB
SSD veya HDD modeli
ST500LT012-9WS142
Ekran kartı
İntel HD Graphics Family
Anakart
Dell Inspiron 3521
İşlemci
İntel Pentium CPU 2117U 1.80 GHz
Biliyorum bu konu hakkında 2. kez konu açmış gibi oluyor böyle yapınca. Sizce Windows 10 kalınır mı? Sistem gereksinimlerimi yazdım boştayken %60'ını kullanıyor. Abime sordum kendisi şunu dedi: "benim 500 GB'lik SSD'im var 8 GB RAM'im var ama GTA 5 yavaş." (bana saçma geldi zaten GTA 5 oynayacak kişi değilim). Fakat insan meraklıdır ve bende meraklıyım ve Windows 10'un dizaynını ve her girdiğimde siteye Chrome'un Windows 8 kullanıyosun demesinden bıktım. Steam bile geri çekiliyor. Sizce kalınır mı? RAM'im DDR3 bu arada. Bazı insanlar diyor ki bilgisayarın bu haldeyse geri dön bazıları diyor kal sen bazıları diyor size kalmış artık kafam allak bullak oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle oyunları dene. Duruma göre başka sürüm kurarsın. Hantallasma dediğime bakma, ciddi Bir şey olmaz.
Hocam içim rahatladı çok sağ olun. Oyunları daha önceden Windows 8.1'deyken FPS'lerine falan baktım aynılar. FPS düşüşü falan yok yani. Bu arada daha önceden Windows 7 vardı 8.1 e geçtim ikisini de kaldırıyordu.

Windows 10'da kalmaya karar verdim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…