C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.028 Makaleler 3 Çözümler 24 9 Kasım 2023 #1 2 kez arandım bana hat paketi önerdi kapadım sizce nedir bu numara?
Clear Hectopat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 89 Çözümler 1 9 Kasım 2023 #2 Cicenes35 dedi: 2 kez arandım bana hat paketi önerdi kapadım sizce nedir bu numara? Genişletmek için tıkla... Hocam bazılarını da su arıtma cihazı kazandınız tarzında aramışlar, tipik dolandırıcılar.
Cicenes35 dedi: 2 kez arandım bana hat paketi önerdi kapadım sizce nedir bu numara? Genişletmek için tıkla... Hocam bazılarını da su arıtma cihazı kazandınız tarzında aramışlar, tipik dolandırıcılar.
K KaptanUfuk Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 917 Çözümler 4 9 Kasım 2023 #3 Dolandırıcı bunlar. Geçen ses değiştirici ile trolledim 5dk adres falan sordu altyapı baktı sonra köfteyi çaktı kapattı engellemiş .
Dolandırıcı bunlar. Geçen ses değiştirici ile trolledim 5dk adres falan sordu altyapı baktı sonra köfteyi çaktı kapattı engellemiş .
shukyoteki Decapat Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 11 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #4 Beni bir bu bir de sonu 56 olan versiyonu arayıp duruyolar açınca da kapatıyolar deli oldum kapatacaksan niye arıyosun arkadaş
Beni bir bu bir de sonu 56 olan versiyonu arayıp duruyolar açınca da kapatıyolar deli oldum kapatacaksan niye arıyosun arkadaş