2120 TL'ye GT 710 sistem nasıl?

Bütçe
2120 tl
RAM'den iki adet var. YouTube üzerinden testlere bakın. 2200G iyi bir işlemci değil elinize para geçerse satıp 2400G veya 3400G alın.
Hocam ben kardeşime de pc toplamak istiyorum lol ve csgo açsın diyor 600 tl veya 550 tl lik sistem toplarmısınız başımda ağlıyor şuan yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam ben kardeşime de pc toplamak istiyorum lol ve csgo açsın diyor 600 tl veya 550 tl lik sistem toplarmısınız başımda ağlıyor şuan yardımcı olursanız sevinirim.
600 liralık sistemle imkansız. Geçmiş olsun ama mümkün değil.
Bu sistem çöp benim önerdiğim sistem çok daha kaliteli ve daha fazla FPS verir.

O bütçeye topladığınız sistemle foruma girebilirseniz şükredin.

Konudaki mesajları okumadım ancak bu bütçede ikinci el sistem toplarsan çok iyi bir sistem sahibi olabilirsin.

• 8 GB RAM 150 TL'ye bulunabiliyor.
  • RX 460 500-550 TL'ye bulunabiliyor.
  • İşlemci olarak Xeon X3440 ayarında bir işlemci ve anakartı 400-450 TL'ye halledebilirsin.
  • Snowman M200 alırsın soğutucu 70-90 TL.
  • Kasa olarak 100-150 TL'lik bir kasa işini görür.
  • 240 GB SSD 200-250 TL arasına bulunabiliyor.
  • PSU'yu da Hydro K 500W alırsın 350 TL'ye bulunuyor.

Son düzenleme:
İkinci el olarak bu civarda sistemler çıkarılabilir. Benim önerim de ikinci el olması ama arkadaşın çok bilgili olmadığını farz ediyorum.

Hocam bunu alsam günümüz oyunlarını oynatır mı rahat? (GTA V, War Thunder gibi.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…