Oahmetefe Femtopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2021 #1 Merhaba masaustu bilgisayarıma RAM alacagım. Şu an kullandigimi satip kit alamam çunku garantiden çıkar bilgisayarım. RAM önerir misiniz? Dual Channel olmasını istiyorum.
Merhaba masaustu bilgisayarıma RAM alacagım. Şu an kullandigimi satip kit alamam çunku garantiden çıkar bilgisayarım. RAM önerir misiniz? Dual Channel olmasını istiyorum.
Soap1907 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 524 Çözümler 4 6 Eylül 2021 #2 Elinizdeki RAM ile aynı model alın, sorun yaşama olasılığınız azalır.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.672 Makaleler 18 Çözümler 440 Yer Valisiz Vilayet! 6 Eylül 2021 #3 Oahmetefe dedi: Merhaba masaustu bilgisayarıma RAM alacagım. Şu an kullandigimi satip kit alamam çunku garantiden çıkar bilgisayarım. RAM önerir misiniz? Dual Channel olmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... CPU-Z indirip Memory ve SPD kısımlarını atın, onlar olmadan net bir model vermek açıkçası zor. Atarsanız yardımcı olacağım.
Oahmetefe dedi: Merhaba masaustu bilgisayarıma RAM alacagım. Şu an kullandigimi satip kit alamam çunku garantiden çıkar bilgisayarım. RAM önerir misiniz? Dual Channel olmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... CPU-Z indirip Memory ve SPD kısımlarını atın, onlar olmadan net bir model vermek açıkçası zor. Atarsanız yardımcı olacağım.
Oahmetefe Femtopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2021 #4 Soap1907 dedi: Elinizdeki RAM ile aynı model alın, sorun yaşama olasılığınız azalır. Genişletmek için tıkla... Sorun şuki aynı mhz cl değerinde ram bulmak zor sadece longline marka var o da guvenilir değil KojiroHyuga04 dedi: CPU-Z indirip Memory ve SPD kısımlarını atın, onlar olmadan net bir model vermek açıkçası zor. Genişletmek için tıkla... Şuam atamam fakat yarın atarım
Soap1907 dedi: Elinizdeki RAM ile aynı model alın, sorun yaşama olasılığınız azalır. Genişletmek için tıkla... Sorun şuki aynı mhz cl değerinde ram bulmak zor sadece longline marka var o da guvenilir değil KojiroHyuga04 dedi: CPU-Z indirip Memory ve SPD kısımlarını atın, onlar olmadan net bir model vermek açıkçası zor. Genişletmek için tıkla... Şuam atamam fakat yarın atarım
Soap1907 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 524 Çözümler 4 6 Eylül 2021 #5 Oahmetefe dedi: Sorun şuki aynı mhz cl değerinde ram bulmak zor sadece longline marka var o da guvenilir değil Şuam atamam fakat yarın atarım Genişletmek için tıkla... Attığınızda yardımcı oluruz.
Oahmetefe dedi: Sorun şuki aynı mhz cl değerinde ram bulmak zor sadece longline marka var o da guvenilir değil Şuam atamam fakat yarın atarım Genişletmek için tıkla... Attığınızda yardımcı oluruz.