2133 MHz RAM 1064 MHz'de Çalışıyor

Piaso

Hectopat
Öncelikle herkese merhaba. Bilgisayarımda 4 GB'lık RAM'im 2133 MHz'lik bir değeri var ve DDR4 ama 1064 hızında çalışıyor. Nasıl düzeltebilirim?

Hangi program ile değerlere baktın?
Eğer CPU-Z bakıyorsan 2 ile çarpıp değere bak.
Windows 10 görev yöneticisi performans>bellek sekmesinde çalışan değer doğru şekilde gözükecektir.

Belleğinizin tam modelini, tüm sistem özelliklerini belirtin.
Bellek hızına en doğru BIOS üzerinden veya Windows 10 Görev Yöneticisi Performans sekmesinden bakabilirsiniz.

Muhtemelen belleğiniz çift kanal frekans desteklediğinden kontrol ettiğiniz yazılım (muhtemelen CPU-Z) tek kanal frekansını gösteriyor.

Bellek hızına en doğru BIOS üzerinden veya Windows 10 Görev Yöneticisi Performans sekmesinden bakabilirsiniz.

Muhtemelen belleğiniz çift kanal frekans desteklediğinden kontrol ettiğiniz yazılım (muhtemelen CPU-Z) tek kanal frekansını gösteriyor.
Aida64 ve cpu-z den baktım bir yorumda arkadaşın dediği gibi görev yöneticisinden baktım ve en fazla 1064 çalışıyordu.

Aida64 ve cpu-z den baktım bir yorumda arkadaşın dediği gibi görev yöneticisinden baktım ve en fazla 1064 çalışıyordu.

Bilgisayarımın özellikleri;
İntel core i5 6200u
Ddr4 4gb ram 2133mhz
128gb ssd
Amd Radeon r5 m430 ekran kartı hibrid modelli
İntel graphics ekran kartı
1064×2=2128MHz. Herhangi bir sorun yok.
Görev yöneticisinden baktığımda da 1064 de en fazla çalışıyordu emin misiniz

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı