Aida64 ve cpu-z den baktım bir yorumda arkadaşın dediği gibi görev yöneticisinden baktım ve en fazla 1064 çalışıyordu.Belleğinizin tam modelini, tüm sistem özelliklerini belirtin.
Bellek hızına en doğru BIOS üzerinden veya Windows 10 Görev Yöneticisi Performans sekmesinden bakabilirsiniz.
Muhtemelen belleğiniz çift kanal frekans desteklediğinden kontrol ettiğiniz yazılım (muhtemelen CPU-Z) tek kanal frekansını gösteriyor.
Aida64 ve cpu-z den baktım bir yorumda arkadaşın dediği gibi görev yöneticisinden baktım ve en fazla 1064 çalışıyordu.
Bilgisayarımın özellikleri;Belleğinizin tam modelini, tüm sistem özelliklerini belirtin.
Bellek hızına en doğru BIOS üzerinden veya Windows 10 Görev Yöneticisi Performans sekmesinden bakabilirsiniz.
Muhtemelen belleğiniz çift kanal frekans desteklediğinden kontrol ettiğiniz yazılım (muhtemelen CPU-Z) tek kanal frekansını gösteriyor.
Görev yöneticisinden baktığımda da 1064 de en fazla çalışıyordu emin misiniz1064×2=2128MHz. Herhangi bir sorun yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.