214 XT vs Perfan 120 vs Arctic Freezer 34

mermaid

Hectopat
RAM
2x8
Ekran kartı
Asus Dual Force RTX 3070
Anakart
Asus Tuf Gaming B550 Plus Wi Fi
İşlemci
Ryzen 5 5600X
Dostlar selam Ryzen 5 5600X işlemci için kule tipi soğutucunun yeterli olacağını söylediler.

Ekran kartı: RTX 3070.
İşlemci: Ryzen 5 5600X.
Kasa: ASUS TUF Gaming GT301.

Ancak ben bu dördü arasında kaldım. Kullananlar veya bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
İkisinin içerisinden çıkan macunlar aynı mı ve perfan da sanırsam LG1700 kit yok.

Arctic biraz daha tuzlu 5 5600x için gerek var mıdır kuvvetli hava soğutucuya

Son düzenleme:
Arctic Freezer daha iyidir fakat 5600X için bu yeterli olur:

Hocam soğutma ve RPM olarak ARGB'lerden farkı var mıdır daha güçlü mü benim attıklarımdan yani eğer fark yoksa minik farkla ARGB tercih edeceğim.

Hocam soğutma ve RPM olarak ARGB'lerden farkı var mıdır daha güçlü mü benim attıklarımdan yani eğer fark yoksa minik farkla ARGB tercih edeceğim.
Hocam önerdiğimin soğutma performansı daha iyidir, Arctic dışında istediğinizi alabilirsiniz.
Dördüde 5600X için yeterli, fiyatı uygun olanı ve tasarımını beğendinizi alın.

Bu arada AG400 led modeli tercih ettim 768 tl gibi bir fiyata almıştım memnunum soğutma ve görünüş olarak perfan ve 214 xt den biraz daha üstün cfm konusunda

Dostlar selam Ryzen 5 5600X işlemci için kule tipi soğutucunun yeterli olacağını söylediler.

Ancak ben bu dördü arasında kaldım. Kullananlar veya bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
İkisinin içerisinden çıkan macunlar aynı mı ve perfan da sanırsam LG1700 kit yok.

SE-214XT yeter ama sıvı Soğutucu istersen düşmüş ve iyi bir soğutucu var

SE-214XT yeter ama bunu öneririm ben fiyatı düştü

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı