- RAM
- 2x8
- Ekran kartı
- Asus Dual Force RTX 3070
- Anakart
- Asus Tuf Gaming B550 Plus Wi Fi
- İşlemci
- Ryzen 5 5600X
Dostlar selam Ryzen 5 5600X işlemci için kule tipi soğutucunun yeterli olacağını söylediler.
Ekran kartı: RTX 3070.
İşlemci: Ryzen 5 5600X.
Kasa: ASUS TUF Gaming GT301.
www.gelbura.com
www.teknogenetik.com
www.akakce.com
www.akakce.com
Ancak ben bu dördü arasında kaldım. Kullananlar veya bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
İkisinin içerisinden çıkan macunlar aynı mı ve perfan da sanırsam LG1700 kit yok.
Arctic biraz daha tuzlu 5 5600x için gerek var mıdır kuvvetli hava soğutucuya
Ekran kartı: RTX 3070.
İşlemci: Ryzen 5 5600X.
Kasa: ASUS TUF Gaming GT301.
Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
İnternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.com
ID-Cooling SE-214-XT ARGB White 4Pin PWM 120mm INTEL/AMD İşlemci Soğutucu
Performax PERFAN-120-H İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Performax PERFAN-120-H İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Performax PERFAN-120-H İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.139,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.019,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ancak ben bu dördü arasında kaldım. Kullananlar veya bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
İkisinin içerisinden çıkan macunlar aynı mı ve perfan da sanırsam LG1700 kit yok.
Arctic biraz daha tuzlu 5 5600x için gerek var mıdır kuvvetli hava soğutucuya
Son düzenleme: