2150 TL G4560'lı sistem toplama

Kardeşim baya 250 FPS veriyor aynen doku detay en yüksek falan müthiş gerçekten hayal alemin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Benim dediğim sistem seninkiyle aynı değil mi?

X4 950 ve G4560 benzer işlemcilerdir ama ikisi arasından tercih edilmesi gereken kesinlikle X4 950'dir.
  • O.C yapılabilir.
  • Güncel soket yapısı var.
  • Gerçek 4 çekirdekli.

4 GB RAM ile 2018 de CS:GO alkışlıyorum Söylemek isterim ki ben AMD'nin ekran kartlarında düşük fiyat yüksek performans ama işlemcide tam tersi düşük fiyat ama performansta düşük
O.C ölsem de yapmam. Şu an laptop var elimde 2 hafta önce aldım kazıklandım satıyorum 2150 TL'ye sonra toplayacağım. Ve işlemcisi AMD A9 9420 OC'li! CS:GO en düşük 60 FPS sabit.
X4 950 ve G4560 benzer işlemcilerdir ama ikisi arasından tercih edilmesi gereken kesinlikle X4 950'dir.
  • O.C yapılabilir.
  • Güncel soket yapısı var.
  • Gerçek 4 çekirdekli.
Açıklar mısınız?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Laptoplarda Intel işlemci haricinde almayın zaten. Mobil işlemcileri iyi değil AMD'nin.

AMD eskiden dediğiniz gibi kötüydü ama AM4 soket için çıkardığı işlemciler ile Intel'i aşmıştır benim gözümde.

Kısaca demek istediğim AMD Ryzen serisindeki işlemciler gayet iyidir. X4 950 ise AM4 sokete göre olduğundan Ryzen'e geçene kadar geçiş aşamasında kullanılır. İleride Ryzen'e yükseltebilmek için.

Ama derseniz ki ben Intel'e aşığım. Ön yargılarımı kıramam. O halde size Intel'in yeni nesil Pentium G5400 işlemcisi ile bir sistem toplamaya çalışabilirim. G4560'dan çok daha güçlü o da.

O zaman şimdi G5400 sistem toplar mısın GT 1030'lu 8 GB RAM'li?

H310 serisi tercih ederseniz baya ucuzlar sistem. O fiyata soğutuculu RAM'ler var. PSU kaliteli değil.

Bana çıkabileceğiniz son bütçeyi söyleyin ben de toplayayım bir tane.

H310 serisi tercih ederseniz baya ucuzlar sistem. O fiyata soğutuculu RAM'ler var. PSU kaliteli değil.

Bana çıkabileceğiniz son bütçeyi söyleyin ben de toplayayım bir tane.
2300 TL.
Bunu toplarsam dediğim ayarlarda kaç FPS alırım?

En ucuza böyle bir sistem çıkartabildim:

Her parçayı en ucuz olduğu siteden alırsanız 2300-2350TL civarına alabilirsiniz bu sistemi. Ben Sinerji üzerinden topladım.

Ya da bunun sadece 4560'ı çıkarsam 5400 eklesem aralarında 90 TL fark var. Ben daha 100 TL klavye ve 150 TL'ye kasa alacağım (masa ve klavye mouse 2300 TL'nin içinde değil).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…