2150 TL Monitör Dahil Sistem

gwro

Hectopat
Makaleler
1
Merhabalar.
Son zamanlarda bilgisayarımı değiştirmek istiyorum. Maksimum bütçe 2200TL olmalı ve 20-25 gün sonra toplanacak. Aynı zamanda monitör en fazla 21.5 inç olmalı. Sistemi sanal makineler, Flight Simulator X ve video düzenleme için kullanacağım. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sizin için ileriye dönük bir bilgisayar topladım. İleride yeni bir ekran kartı alıp kullanabilir, işlemciyi Ryzen yapabilir, aynı Ram' den bir tane daha alıp takabilir ve SSD ekleyebilirsiniz. Anakartın M.2 desteği de mevcut olduğu için M.2 SSD bile kullanabilirsiniz.

Eğer fiyat yüksek ise güç kaynağı ve ya monitörü değiştirebilirsiniz.

Not: Güç kaynağı bu sistem için fazla olduğunu biliyorum ancak sistem ileriye dönük olduğu için bu güç kaynağının kullanılmasında fayda var.

@Eyüp Can Corsair Spec-01'in kablolama için fazla yeri olmaması ile beraber eski bir kasa olduğunu belirtmek isterim.

Ayrıca bu sisteme dediğiniz gibi o PSU fazla abartı kaçmış.

Gelecek için öyle yaptım deseniz de 500W'lık bir PSU bile GTX 1080'i fazlasıyla besleyebiliyor.

Ben bu sistemi öneriyorum:

120GB depolama alanı yeterli gelmez derseniz 1TB HDD alabilirsiniz.

Oyun sistemi olmadığı için 120GB SSD'nin yeterli geleceğini düşündüm.

Monitörde HDMI girişi yok. Eğer ihtiyacınız var ise söyleyin başka bir model önereyim.

Bu modelde DVI girişi var.

Son düzenleme:
@Eyüp Can Bu sefer de biraz pahalı olmamış mı sanki

Corsair'in Spec serisinden vazgeçmenizi öneririm. Hepsi aynı sayılır.

O fiyata daha iyi bir kasa alınabileceği gibi bu sisteme bu kadar pahalı kasa alınmaz.

Dark marka kasalara bakabilirsiniz. F/P olarak iyi iş çıkartıyorlar.

Artan para ile de başka parçalar geliştirilebilir mesela.

Spec serisinden Spec 04 ve VS600 kullanıyorum. Acaba ne gibi sıkıntı çıkartır ileride ?

@Mordwaffe İlerde bir sıkıntı çıkaracaklarını sanmam fakat almanızı önermezdim.

VS serisi PSU'lar kronik sorunlu.

Spec-04 fiyatına da daha iyi kasalar var.

@Mordwaffe İlerde bir sıkıntı çıkaracaklarını sanmam fakat almanızı önermezdim.

VS serisi PSU'lar kronik sorunlu.

Spec-04 fiyatına da daha iyi kasalar var.
VS serisindeki bahsettiğiniz kronik sorunlar sistem bileşenlerine bir zarar verir mi yoksa kısa ömürlü bir PSU mu ?

Kalitesiz parçalardan üretilmiş bir PSU. Ayrıca çoğunda kronik ses sorunu var.

İdare edecektir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…