2160 TL Sistem Toplama

Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, aşağıdaki sistem bugün Vatan Bilgisayar'dan alınacaktır inşallah. Sizce bu fiyata daha iyisi olabilir mi? işlemciyi 1-2 ay kullanıp değiştireceğim. Ve birkaç soru sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim.

• Gold sertifika, elektrik faturasına ne kadar etki eder? Bayağı etki ederse Cooler Master silent pro gold 550W alabilirim. (Günde PC'yi 5-6 saat açık tutan biri olarak)
  • Zalman ZM600-LX 600W verimli midir?
  • PSU yeterli mi?
  • Ekran kartı bulunduğum şehirin Vatan Bilgisayar şubesinde yok, internet üzerinden sipariş vereceğim. Ekran kartsız montaj ettirebilir miyim?

Dostum şu g3258 işlemcinin sevdasından vazgeçin artık.Anakarttan kısın zalman z3 plus ile 600w psu olan bir kasa var 315 tl ye onu alın fiyattan kar edersiniz.İşlemciyi i5 4460 yapın ekran kartını gtx 960 yapın öyle daha iyi olur.

G3258 yerine en az i3 4160 tercih edilmeli.
PSU yeterli.
Büyük ihtimal montaj yapacaklardır. Çünkü ekran kartı olmadan da sistemin çalışacak.

Dostum bu sistemi al kafan rahat eder.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2015-07-12-04-56-27.png
    51,1 KB · Görüntüleme: 437
  • Screenshot_2015-07-12-04-56-38.png
    59,9 KB · Görüntüleme: 397
GTX 960 ın 4GB modelini seçmenizi tavsiye ederim. GTA 5 de 4GB VRam daha avantajlı.

Dostum şuan yaz tatilinde olduğum için çalışıyorum. 1 ay sonra işlemciyi değiştirmeyi düşünüyorum.

GTX 960 ın 4GB modelini seçmenizi tavsiye ederim. GTA 5 de 4GB VRam daha avantajlı.
Bu sistemle sadece GTA 5 oynamayacağını. Monitörüm 1440x900 çözünülürlükte.

O zaman diğer oyunlar da daha performanslı olur. GTA 5 i örnek olsun diye deidm.

Bence bu sistemi al kafan rahat etsin, darboğaz yaşamazsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Çetin ACAR Everest kasalar çok kalitesiz onun yerine vatan bilgisayar değilde başka bir siteden uygun fiyata aerocool kasalar bakılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…