2175 VP'ye hangi Vandal alınabilir?

Error

Hectopat
Katılım
24 Aralık 2021
Mesajlar
6.480
Makaleler
1
Çözümler
18
Şu an sizce 2175'ye hangi vandal alınabilir? RGX, asil, yağmacı sevmiyorum. Gaia, kaosun başlangıcı, ışık muhafızı, iyon hoşuma gidiyor.
 
Sihirpunk, Oni, Yıldız Belası, Zamanın Ötesi, Neptün, Köken, Yitik ve Delipop alabilirsiniz saydıklarınız dışında.
 
Saydıkların içerisinde sadece iyon olmayan birisi olarak tecrübelerim şunlar: Kaosun kill sesleri çok güzel inceleme animasyonu on numara ama çok dikkat dağıtıyor. 8/10 ışık muhafızının animasyonları kill sesleri falan güzel fakat silahın sesi bir değişik güzel gibi ama çok hoşuma gitmedi. 7/10 yağmacı tam bir klasik 9/10 gaia da gayet güzek sesleri efektleri oldukça, hoş 7/10 asil artık eskidi fakat halen güzel bir tercih. 7/10 RGX kişiye göre değişir, favorilerimdendir. Sen beğenmediğini söylemişsin fakat kendi görüşüm 8/10 iyon güzel fakat renk seçenekleri, çok tırt mavi ve beyazı harici kullanılmaz. Onun harici gayet güzel bir skin 7/10 yıldız belası vandal, şu sıralar favorim bayağı hoş skin 8/10 zamanın ötesi vandalı. Bir türlü beğenemedim renkleri ve diğer şeyler. Benlik değil 5/10 senin saydıkların ve harici benim aklıma gelenler bunlar başka bir sorun varsa memnuniyetle cevaplarım dostum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sihirpunk One tap için gayet güzel geldiği sırada param yoktu. Alamadım, 7/10 oni vandal da gayet güzel bir skin ama şu sıralar sarmıyor. 7/10 delipop tam bir modern klasik, kesinlikle koleksiyonunda olmalı .9/10 neptün biraz değişken bir skin, kişiden kişiye değişir. Bence fiyatı hak etmiyor, en azından ölüm animasyonu isterdim. Ben açıkçası 5/10 Yitik Vandal benim için ortalama 6/10 köken, tam anlamıyla saçma sapan bir skin hiç kaliteli gözükmüyor ve renkleri de çok saçma 3/10 soğuk çelik belki alınabilir. Durduğu yerde buzlanıyor ve kill animasyonu güzel, 6/10 bunlar da tekrardan aklıma gelenler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı