2181 TL'ye sadece CS:GO oynamak için sistem tavsiyesi

Yapar tabikide dersin evde ekran kartım var onu ben kendim takarım diye sorarlarsada ama sormazlar Technopatın birsürü rehberi var ekran kartını nasıl takacağına baka baka takarsın bilmesen bile.

Eki Görüntüle 79664
Sistemi şu şekilde yaptım.Yalnız gtx 960'ı vatandan almak istiyorum zira orda 716 tl imiş fiyatı.Acaba ekran kartız şekilde montaj yaparlar mı ?

Güzel olmuş sistem. RAM'leri tek modül yapıp güç kaynağıda 550W yapabilirsin. Bu saatten sonra sistem toplayacaklara R9 280X değil R9 380 önerilecek. R9 380'i bekle derim ben. Eğer aynı fiyat bandın da çıkarsa 650W güç kaynağı ile 960'ı çıkarıp 380'i koyarsın, aynı fiyata daha fazla performans almış olursun. Sonuçta sadece CS:GO desen bile bir sürü oyun var eminim ki ilerleyen zamanlarda başka oyunlar da yüklenecektir.

Hocam asus strix koysam nasıl olur onun fiyatı daha uygun.

Birşey farkedeceğini sanmıyorum ikiside kaliteli kartlar.
H81 Gamer anakart koymayı düsünüyorum sizce nasıl bir tercih olur ram slotları felanda fazlaymıs hosuma gitti 100 lira fazla tabi ama.Birde h81 gamer atx bu kasa içi sorun olmaz değil mi ?

Tabi ki oyunculara özel özellikleri var H81 Gamer'in. Ekstra ses yongası içermesi, daha hızlı ethernet portu sunması gibi. 100 Lira vermeyi göze alıyorsanız alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…