Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 18 Haziran 2021 #1 Evet, şu anda 21996 halen daha sızan en son sürüm. Daha yeni bir ISO sızdığında yine buradan haber alacaksınız
Evet, şu anda 21996 halen daha sızan en son sürüm. Daha yeni bir ISO sızdığında yine buradan haber alacaksınız
mirsady Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 3.603 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Eskişehir 18 Haziran 2021 #2 Duyurudan önce W11'e geçmek ne kadar mantıklı hocam? @Recep Baltaş. Beklemeli miyiz?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.860 Çözümler 244 18 Haziran 2021 #3 mirsady dedi: Duyurudan önce W11'e geçmek ne kadar mantıklı hocam? @Recep Baltaş. Beklemeli miyiz? Genişletmek için tıkla... Hatalar kapanana kadar beklenmeli bence.
mirsady dedi: Duyurudan önce W11'e geçmek ne kadar mantıklı hocam? @Recep Baltaş. Beklemeli miyiz? Genişletmek için tıkla... Hatalar kapanana kadar beklenmeli bence.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 18 Haziran 2021 #4 mirsady dedi: Duyurudan önce W11'e geçmek ne kadar mantıklı hocam? @Recep Baltaş. Beklemeli miyiz? Genişletmek için tıkla... Evet, beklenmeli. Dev sürümünü günlük kullanım için önermiyorum. Bazıları bizi sanki her yeni sürümü çıkar çıkmaz milletin gırtlağına sokuyormuşuz gibi lanse ediyor. Alakası yok. RTM olunca sokuyoruz
mirsady dedi: Duyurudan önce W11'e geçmek ne kadar mantıklı hocam? @Recep Baltaş. Beklemeli miyiz? Genişletmek için tıkla... Evet, beklenmeli. Dev sürümünü günlük kullanım için önermiyorum. Bazıları bizi sanki her yeni sürümü çıkar çıkmaz milletin gırtlağına sokuyormuşuz gibi lanse ediyor. Alakası yok. RTM olunca sokuyoruz
The10thDoctor Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 3.886 Çözümler 18 Yer TARDIS Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 NH.QFLEY.004 Intel Core I5-12500H Kingston DDR4 3200 MHz 16 GB RAM RTX 3050Ti Samsung 512 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Time Lord 18 Haziran 2021 #5 Bazıları Windows 11'i HDD ile performansın Windows 10'dan daha performanslı olduğunu söylüyor kullanan var mı?
Bazıları Windows 11'i HDD ile performansın Windows 10'dan daha performanslı olduğunu söylüyor kullanan var mı?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.860 Çözümler 244 18 Haziran 2021 #6 The10thDoctor dedi: Bazıları Windows 11'i HDD ile performansın Windows 10'dan daha performanslı olduğunu söylüyor kullanan var mı? Genişletmek için tıkla... Aman aman performans vereceğini zannetmiyorum.
The10thDoctor dedi: Bazıları Windows 11'i HDD ile performansın Windows 10'dan daha performanslı olduğunu söylüyor kullanan var mı? Genişletmek için tıkla... Aman aman performans vereceğini zannetmiyorum.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #7 Recep Baltaş dedi: Evet, beklenmeli. Dev sürümünü günlük kullanım için önermiyorum. Bazıları bizi sanki her yeni sürümü çıkar çıkmaz milletin gırtlağına sokuyormuşuz gibi lanse ediyor. Alakası yok. RTM olunca sokuyoruz Genişletmek için tıkla... Hocam o lanse eden insanlar "cahil cuhul" insanlar. Kale almıyoruz. Win 11 takibindeyiz sizinle.
Recep Baltaş dedi: Evet, beklenmeli. Dev sürümünü günlük kullanım için önermiyorum. Bazıları bizi sanki her yeni sürümü çıkar çıkmaz milletin gırtlağına sokuyormuşuz gibi lanse ediyor. Alakası yok. RTM olunca sokuyoruz Genişletmek için tıkla... Hocam o lanse eden insanlar "cahil cuhul" insanlar. Kale almıyoruz. Win 11 takibindeyiz sizinle.
FazliBasturk Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 817 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #8 The10thDoctor dedi: Bazıları Windows 11'i HDD ile performansın Windows 10'dan daha performanslı olduğunu söylüyor kullanan var mı? Genişletmek için tıkla... Ben kullandım ve kesinlikle daha iyi bir performans veriyor.
The10thDoctor dedi: Bazıları Windows 11'i HDD ile performansın Windows 10'dan daha performanslı olduğunu söylüyor kullanan var mı? Genişletmek için tıkla... Ben kullandım ve kesinlikle daha iyi bir performans veriyor.
SON İ3 BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.050 Çözümler 2 18 Haziran 2021 #9 Recep Baltaş dedi: Evet, beklenmeli. Dev sürümünü günlük kullanım için önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Windows 11 oyun için kullanılsa bile fazla bir fark olmaz Windows 10 ile arasında. Windows'un o altyapı en başta değişmeli. Bitmiş bir altyapıyı daha da zorlamaya çalışıyorlar. Bana göre hala en iyi Windows, 8.1'dir.
Recep Baltaş dedi: Evet, beklenmeli. Dev sürümünü günlük kullanım için önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Windows 11 oyun için kullanılsa bile fazla bir fark olmaz Windows 10 ile arasında. Windows'un o altyapı en başta değişmeli. Bitmiş bir altyapıyı daha da zorlamaya çalışıyorlar. Bana göre hala en iyi Windows, 8.1'dir.
okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 18 Haziran 2021 #10 Sanırsam en son sızan sürüm bu 21996.