21H1 07 güncellemesi inmiyor

BeKolanĞ

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni bir güncelleme gelmiş bugün 21H1 06'dan 07'ye geçilmiş ama bu inmiyor %100 oldu indiriliyor da kaldı şimdi yeniden başlattım %0 gösteriyor inmiyor ne yapacağım nasıl iptal edilir veya siz indirdiniz mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yeni bir güncelleme gelmiş bugün 21H1 06'dan 07'ye geçilmiş ama bu inmiyor %100 oldu indiriliyor da kaldı şimdi yeniden başlattım %0 gösteriyor inmiyor ne yapacağım nasıl iptal edilir veya siz indirdiniz mi?
Beklemelisin dostum yüksek boyutlu olduğu için öyle bende de aynısı oldu bekle yüklenir.

Arkadaşlar konu kapanabilir Windows sorun gidericiden hallettim size de öneririm :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı