K KyryloDN Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.613 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Донецьк Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Extensa EX215-54 || Intel Core i5-1135G7 2.40GHz || Intel iRIS Xe Graphics || 16GB DDR4 3200 MHz || OS: Windows 11 Home Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #11 Hamzz dedi: Hocam başka hiç mi yolu yok? Genişletmek için tıkla... Maalesef. Hamzz dedi: Mesela Witcher 3 yükledim. Eğer çalışmazsa dosyaları doğrulamayla hallolur mu? Yoksa enbaştan mı yüklemem gerekir. Save'm kalır mı? Genişletmek için tıkla... Steam'de oynuyorsanız Save'ler Steam'e aktarılıyor diye biliyorum.
Hamzz dedi: Hocam başka hiç mi yolu yok? Genişletmek için tıkla... Maalesef. Hamzz dedi: Mesela Witcher 3 yükledim. Eğer çalışmazsa dosyaları doğrulamayla hallolur mu? Yoksa enbaştan mı yüklemem gerekir. Save'm kalır mı? Genişletmek için tıkla... Steam'de oynuyorsanız Save'ler Steam'e aktarılıyor diye biliyorum.
Hamzz Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 2.706 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer 20 W 34th St, New York, NY 10001 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #12 KyryloDN dedi: Maalesef. Steam'de oynuyorsanız Save'ler Steam'e aktarılıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam buradan beta kanalına geçiyorum fakat geri geliştirici kanalına atıyor?
KyryloDN dedi: Maalesef. Steam'de oynuyorsanız Save'ler Steam'e aktarılıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam buradan beta kanalına geçiyorum fakat geri geliştirici kanalına atıyor?
K KyryloDN Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.613 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Донецьк Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Extensa EX215-54 || Intel Core i5-1135G7 2.40GHz || Intel iRIS Xe Graphics || 16GB DDR4 3200 MHz || OS: Windows 11 Home Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #13 Hamzz dedi: Hocam buradan beta kanalına geçiyorum fakat geri geliştirici kanalına atıyor?Eki Görüntüle 1003909 Genişletmek için tıkla... Çünkü betadaki sürümle geliştiricideki sürümler birbiriyle uyumsuz o yüzden geçmiyor dediğim gibi format şart.
Hamzz dedi: Hocam buradan beta kanalına geçiyorum fakat geri geliştirici kanalına atıyor?Eki Görüntüle 1003909 Genişletmek için tıkla... Çünkü betadaki sürümle geliştiricideki sürümler birbiriyle uyumsuz o yüzden geçmiyor dediğim gibi format şart.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 2 Mayıs 2021 #14 Hamzz dedi: Mesela Witcher 3 yükledim. Eğer çalışmazsa dosyaları doğrulamayla hallolur mu? Yoksa enbaştan mı yüklemem gerekir. Save'm kalır mı? Genişletmek için tıkla... Save'ler Steam Cloud ile saklanır bir sorun olacağını sanmıyorum ama bir sorun olursa dosyaları doğrulayarak çözebilirsiniz.
Hamzz dedi: Mesela Witcher 3 yükledim. Eğer çalışmazsa dosyaları doğrulamayla hallolur mu? Yoksa enbaştan mı yüklemem gerekir. Save'm kalır mı? Genişletmek için tıkla... Save'ler Steam Cloud ile saklanır bir sorun olacağını sanmıyorum ama bir sorun olursa dosyaları doğrulayarak çözebilirsiniz.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.332 Makaleler 26 Çözümler 529 2 Mayıs 2021 #15 Hamzz dedi: Mesela Witcher 3 yükledim. Eğer çalışmazsa dosyaları doğrulamayla hallolur mu? Yoksa enbaştan mı yüklemem gerekir. Save'm kalır mı? Genişletmek için tıkla... Dosyaları durur muhtemelen ama kesin bir şey diyemem. Oyunun kurulu olduğu disk başka ise sorun olmaz.
Hamzz dedi: Mesela Witcher 3 yükledim. Eğer çalışmazsa dosyaları doğrulamayla hallolur mu? Yoksa enbaştan mı yüklemem gerekir. Save'm kalır mı? Genişletmek için tıkla... Dosyaları durur muhtemelen ama kesin bir şey diyemem. Oyunun kurulu olduğu disk başka ise sorun olmaz.