Elektronik 22.000₺ 4060 Ti - Ryzen 5 5600 sistem

En az 1-1.5 aydır var bu sistem ve daha önce konusu da açılmıştı, bu konu niye onaylanmış anlamadım.
Belki birisi denk gelir tekrardan diye. Niye bu kadar kastı bu millet anlamadım? Muhtemelen kazık bir sistem aldınız, şimdi de pişmanlık çekiyorsunuz. Aksi halde paylaşılan faydalı birşey 2. kez paylaşıldı diye nye herkes bu kadar kibirli?

Dostum kibirle alakası yok, normalde zaten paylaşılan şeyler tekrardan paylaşıldığında konu onaylanmıyor.

Dostum kibirle alakası yok, normalde zaten paylaşılan şeyler tekrardan paylaşıldığında konu onaylanmıyor.
Aradan 1.5 ay geçmiş kendin de söylüyorsun. Fiyatı halâ aynı olduğu için, insanlar faydalansın diye onaylanmıştır. Bu kadar takıntı yapmayın, kendinize zarar verirsiniz maazallah.

Aradan 1.5 ay geçmiş kendin de söylüyorsun. Fiyatı halâ aynı olduğu için, insanlar faydalansın diye onaylanmıştır. Bu kadar takıntı yapmayın, kendinize zarar verirsiniz maazallah.

Zaten sonlanan indirimler/kampanyalar sonlandı olarak işaretleniyor. Arkadaşın demek istediği aynı konudan iki taneye gerek olmaması. Üstüne gitmenize gerek yoktu.

Zaten önerilen bir sistemdi, konusu da vardı.

Fiyatı güzel bir sistem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…