T Techron Decapat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2022 #1 Canon 100d, 22k shutter, 6 ay garantisi var. Başka satıcılarda da 900-9k shutter var ama birinin şarjı yok, ikisi de uzak. Arkadaşlar fikrinizi merak ediyorum, hangisini almalıyım?
Canon 100d, 22k shutter, 6 ay garantisi var. Başka satıcılarda da 900-9k shutter var ama birinin şarjı yok, ikisi de uzak. Arkadaşlar fikrinizi merak ediyorum, hangisini almalıyım?
JenLedger Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 1.896 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer C:/Program Files/Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış Yöneticisi 24 Ocak 2022 #2 Sınırın bir tık üstü. 20.000 üstü pek tercih edilmez genelde.
midgardian Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 6.385 Makaleler 1 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2022 #3 Fiyatı nedir? Duruma göre alınabilir aslında. Sadece fotoğraf için mi kullanılacak? Biraz eskide kalmış bir model.
Fiyatı nedir? Duruma göre alınabilir aslında. Sadece fotoğraf için mi kullanılacak? Biraz eskide kalmış bir model.
T Techron Decapat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2022 #4 midgardian dedi: Fiyatı nedir? Duruma göre alınabilir aslında. Sadece fotoğraf için mi kullanılacak? Biraz eskide kalmış bir model. Genişletmek için tıkla... 2300 ₺ eski olması önemli değil ama öneriniz varsa açığım. Çoğunlukla fotoğraf için kullanacağım.
midgardian dedi: Fiyatı nedir? Duruma göre alınabilir aslında. Sadece fotoğraf için mi kullanılacak? Biraz eskide kalmış bir model. Genişletmek için tıkla... 2300 ₺ eski olması önemli değil ama öneriniz varsa açığım. Çoğunlukla fotoğraf için kullanacağım.
midgardian Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 6.385 Makaleler 1 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2022 #5 2300 TL iyi fiyat. Video tarafı için aynasız makinelere de bakılabilir diyecektim ama bütçeye göre daha iyi bir şey denk getirmek de pek kolay değil. @SideWinder DSLR kısmına hakim bildiğim kadarıyla. Buralardaysa onun önerileri olabilir.
2300 TL iyi fiyat. Video tarafı için aynasız makinelere de bakılabilir diyecektim ama bütçeye göre daha iyi bir şey denk getirmek de pek kolay değil. @SideWinder DSLR kısmına hakim bildiğim kadarıyla. Buralardaysa onun önerileri olabilir.
T Techron Decapat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2022 #6 midgardian dedi: 2300 TL iyi fiyat. Video tarafı için aynasız makinelere de bakılabilir diyecektim ama bütçeye göre daha iyi bir şey denk getirmek de pek kolay değil. @SideWinder DSLR kısmına hakim bildiğim kadarıyla. Buralardaysa onun önerileri olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet 2300'e bunu bulduğum için şanslı gibiyim, fiyatlar her geçen gün artıyor. Arkadaşın düşüncelerini merak ediyorum.
midgardian dedi: 2300 TL iyi fiyat. Video tarafı için aynasız makinelere de bakılabilir diyecektim ama bütçeye göre daha iyi bir şey denk getirmek de pek kolay değil. @SideWinder DSLR kısmına hakim bildiğim kadarıyla. Buralardaysa onun önerileri olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet 2300'e bunu bulduğum için şanslı gibiyim, fiyatlar her geçen gün artıyor. Arkadaşın düşüncelerini merak ediyorum.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.295 Makaleler 110 Çözümler 121 24 Ocak 2022 #7 6 ay garantiyi unut, satıcı ürünü aldıktan sonra bir daha ilgilenmez, ne yaparsan kullanıcı hatası olur. 20K shutter normal. Ancak 100D iyi bir makine değil. Başka alternatiflere de bir bak derim. Gerçi bu fiyatlarda zor, piyasa zıvanadan çıkmış durumda. JenLedger dedi: Sınırın bir tık üstü. 20.000 üstü pek tercih edilmez genelde. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey olduğunu sanmıyorum. Modelden modele değişir ancak 20.000 çok kısa bir rakam.
6 ay garantiyi unut, satıcı ürünü aldıktan sonra bir daha ilgilenmez, ne yaparsan kullanıcı hatası olur. 20K shutter normal. Ancak 100D iyi bir makine değil. Başka alternatiflere de bir bak derim. Gerçi bu fiyatlarda zor, piyasa zıvanadan çıkmış durumda. JenLedger dedi: Sınırın bir tık üstü. 20.000 üstü pek tercih edilmez genelde. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey olduğunu sanmıyorum. Modelden modele değişir ancak 20.000 çok kısa bir rakam.