Herkese iyi günler diliyorum. Uzun zamandır bir bilgisayar toplamak istiyorum fakat kurdan ve piyasada ekran kartı vs. bulunmamasından dolayı sürekli erteliyordum. Tüm parçaları ayrı ayrı satın almayı düşünüyorum ama "bilgisayar parçaları arasında bir uyumsuzluk olur mu?" bu konuda bir fikrim yok. Tüm parçalar aşağıda belirttiğim gibidir. Yorum ve görüşlerinizi bekliyorum.
Hazır sistemlere bakıyorum fakat çoğunun içinde kötü bileşenler bulunuyor. 22.000 civarında güzel bir hazır sistem biliyorsanız benimle paylaşabilir misiniz?
İstediğiniz sistem benimkiyle neredeyse aynı isterseniz satabilirim. Şu an hazır sistem almak daha mantıklı söylediğiniz rakamlara 3060 Ti biraz fazlasına 3070 sistemler bulabilirsiniz.
İstediğiniz sistem benimkiyle neredeyse aynı isterseniz satabilirim. Şu an hazır sistem almak daha mantıklı söylediğiniz rakamlara 3060 Ti biraz fazlasına 3070 sistemler bulabilirsiniz.
Hocam ben bakıyorum bu hazır sistemlere ama anakart vs. düşük oluyor soğutucu bulunmuyor. Şu an satışta bu fiyatlarda AMD bir sistem öneriniz var mı acaba?
Hocam ben bakıyorum bu hazır sistemlere ama anakart vs. düşük oluyor soğutucu bulunmuyor. Şu an satışta bu fiyatlarda AMD bir sistem öneriniz var mı acaba?
Biraz bakındım istediğiniz özellikler dediğiniz rakamlara denk geliyor. İşlemci Intel olmasın diyorsanız bence bekleyin bu fiyatları hak etmiyor şu anda.