22.000 TL hazır sistem önerisi

BouncyCobra

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 20-24K arası sistem önerisi istiyorum, mümkünse güvenilir siteden hazır sistem. Monitörüm var. ( Gaming TR sıkıntılı galiba. Forumda dolandım biraz, İtopya falan olursa ya da güvenilir başka bir yer çok makbule geçer.) Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 20-24K arası sistem önerisi istiyorum, mümkünse güvenilir siteden hazır sistem. Monitörüm var. ( Gaming TR sıkıntılı galiba. Forumda dolandım biraz, İtopya falan olursa ya da güvenilir başka bir yer çok makbule geçer.) Şimdiden teşekkürler.
Hocam hazır sistem alacağınıza ddr5 sistem toplayın derim.

hocam pek bilgim yok maalesef genelde konsol tarafında oynadım bugüne kadar hep, şimdi mmorpg ve fps oyunlarına sarmak istiyorum ondan pc geçiyorum

verdiğim fiyata her şey toplanabiliyor ise isim listesi vermeniz mümkün mü itopyadan toplamaya çalışayım

hocam pek bilgim yok maalesef genelde konsol tarafında oynadım bugüne kadar hep, şimdi mmorpg ve fps oyunlarına sarmak istiyorum ondan pc geçiyorum

verdiğim fiyata her şey toplanabiliyor ise isim listesi vermeniz mümkün mü itopyadan toplamaya çalışayım
Vereyim hocam. İtopyada toplamanızı tavsiye etmiyorum.

Ryzen 5 7600x.
Gigabyte B450M DS3H(az önce haber gördüm Asus anakartlar ryzen 7000 serisi işlemcileri yakıyormuş sanırsam)
ram 32gb 6000mhz kingston fury
Psu corsair CX series 650 watt tavsiye ederim.(ileride upgrade yapacağını düşünüyorsan 750 watt psuda önerebilirim, sistemine yetebilecek seviyede psu önerdim)
Kasa tercihi yine sizin.
Ekran kartı rx 6700xt.

Bunları alabilirsiniz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı