Evet ben de duymuştum. Ama ben bütçeyi aşmak istemediğim için onu önermiştim. Tabii ki bütçeyi biraz daha artırıp önerdiklerinizden birini alması daha iyi olur.@AlgoritMa yanlış hatırlamıyorsam önerdiğin monitörde ghosting sorunu yaşayan insanlar vardı. Konu sahibi bütçeyi arttırıp bunlardan birini alsa daha iyi olur bence. Onun dışında parçalara lafım yok, gayet güzel parçalar.
Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 1ms QHD FreeSync QLED Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 1ms QHD FreeSync QLED Curved Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Asus TUF Gaming VG27WQ 27" 1ms WQHD Freesync Pivot Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus TUF Gaming VG27WQ 27" 1ms WQHD Freesync Pivot Curved Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Asus TUF Gaming VG27WQ1B 27" 1ms WQHD Freesync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG27WQ1B 27" 1ms WQHD Freesync Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27WQ1B 27" 1ms WQHD Freesync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com