22.000 TL Yayın ve oyun bilgisayarı toplama

Bütçe
22000

kadehar

Hectopat
Daha fazla  
İşlemci AMD, ekran kartı RTX olan yayın ve oyun odaklı mümkünse 2K bir sistem toplamak istiyorum. En optimum seçimler için yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bütçeye monitör dahil değil.

+++++

+++++

@Merdo34

Son düzenleme:
Bu bütçede alacağınız Nvidia sistem 2K da patlar onu söyleyeyim, 1080P tercih edin.
Anakart TUF Gaming B550M PLUS yapılarak alınabilir, SSD aldıktan sonra satılarak 1 TB SSD alınabilir.

hocam bu monzanın fiyatı nasıl sizce? Değişiklik yapıp 25kya kadar çıkabilirim. Bu hali iyi mi yoksa şunları değiştirin daha f/p olur gibi yorumunuz var mı?

hocam bu monzanın fiyatı nasıl sizce? Değişiklik yapıp 25kya kadar çıkabilirim. Bu hali iyi mi yoksa şunları değiştirin daha f/p olur gibi yorumunuz var mı?
nVidia sistem için fena değil intel tabanlı isterseniz buna da bakabilirsiniz: IMOLA-3070 / INTEL I5-12400F / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

Geliştirme açısından bu sistem daha mantıklı gibi geldi, anakartı B660M-K yapıp alabilirsiniz başka geliştirecek bir şey yok. SSD tarafında Merdo34 hocamın dediğini alabilirsiniz ancak pasif soğutmaya ihtiyacınız olabilir. Uğraşmak istemezseniz anakart B660M-E yapabilir.

@Merdo34 hocam 2K için bütçe yetersiz diyorsanız hiç gerek yok o zaman zorlamaya. Şöyle bir şey yapsak nasıl olur sizce?

Bir de bana kasa ve PSU lazım. Eğer sistem sizce olabilir ise 2500 lira civarı kasa+PSU önerebilir misiniz?
@messinicocugu hocam siz de bakabilir misiniz? Eğer iyi değilse benim düşündüğüm sitem 20 bin lira ya kadar 1080p için yeterli sistem önerebilir misiniz?

Monza sistemi 214 XT ile beraber alın işte hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…