Meletli Kilopat Katılım 16 Nisan 2018 Mesajlar 384 Çözümler 1 10 Şubat 2021 #11 ntietie dedi: Bitcoin'in ne olup olmayacağı belli değil daha da kötü olabilir diye düşünüyorum. Şu an almak istiyorum. Hangi siteyi önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... QP tercihimdir. Ama önceliğiniz bence amazon olsun.
ntietie dedi: Bitcoin'in ne olup olmayacağı belli değil daha da kötü olabilir diye düşünüyorum. Şu an almak istiyorum. Hangi siteyi önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... QP tercihimdir. Ama önceliğiniz bence amazon olsun.
ntietie Hectopat Katılım 15 Ağustos 2014 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #12 Meletli dedi: QP tercihimdir. Ama önceliğiniz bence amazon olsun. Genişletmek için tıkla... Önceki arkadaşın önerdiği yerden alacağım. Yorumlarına baktım sorun olmayacak gibi duruyor. Dreamy Bull dedi: Ekleyebilirsiniz hocam. Monitörü bilerek o kadar pahalı yaptım bütçeye uysun diye çok pahalı. Bu alınabilir: https://www.hepsiburada.com/samsung-lc27hg70qqmxuf-27-2k-1ms-144hz-freesync-2-hdr600-kavisli-va-qled-oyuncu-monitor-p-HBV00000BA2EM?magaza=Samsung Türkiye&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&isFashion=true&gclid=Cj0KCQiApY6BBhCsARIsAOI_GjZohzfb9R0P40tmTKPNLO9CUBzzlwmdWP2uxgu0jmrhwMlsBqBD1D4aAvTYEALw_wcB Genişletmek için tıkla... Hocam son olarak bu sıvı soğutma sistemi fazla gelmez mi yani çok yakmaz mı? Son düzenleme: 14 Şubat 2021
Meletli dedi: QP tercihimdir. Ama önceliğiniz bence amazon olsun. Genişletmek için tıkla... Önceki arkadaşın önerdiği yerden alacağım. Yorumlarına baktım sorun olmayacak gibi duruyor. Dreamy Bull dedi: Ekleyebilirsiniz hocam. Monitörü bilerek o kadar pahalı yaptım bütçeye uysun diye çok pahalı. Bu alınabilir: https://www.hepsiburada.com/samsung-lc27hg70qqmxuf-27-2k-1ms-144hz-freesync-2-hdr600-kavisli-va-qled-oyuncu-monitor-p-HBV00000BA2EM?magaza=Samsung Türkiye&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&isFashion=true&gclid=Cj0KCQiApY6BBhCsARIsAOI_GjZohzfb9R0P40tmTKPNLO9CUBzzlwmdWP2uxgu0jmrhwMlsBqBD1D4aAvTYEALw_wcB Genişletmek için tıkla... Hocam son olarak bu sıvı soğutma sistemi fazla gelmez mi yani çok yakmaz mı?