22.000 TL'ye kadar NVIDIA ekran kartlı sistem önerisi

ZerooPeeKK

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 22.000 TL'ye kadar sistem arıyorum. Monitör olmasa da olur, ekran kartı tercihi olarak NVIDIA düşünüyorum.

Anakartı B660 yaparsan daha iyi olur.

Hatta bunlara da bakabilirsin özelleştirip.

Kardeşim, adam NVIDIA diyor artık şu AMD'yi bırakın millet WattMan'la uğraşmaktan kullanamıyor.

Katılıyorum, ama bu bütçede 4060 Ti '8 GB VRAM'li' modeller var aynı şekilde RX 6800 sistemlerde 16 GB VRAM var 8 GB VRAM şu anda bile ara ara yetersiz geliyor.

Katılıyorum, ama bu bütçede 4060 Ti '8 GB VRAM'li' modeller var aynı şekilde RX 6800 sistemlerde 16 GB VRAM var 8 GB VRAM şu anda bile ara ara yetersiz geliyor.
VRAM varda ama kullanamadıktan sonra neye yarar ki? Driver güncelleyince bir bakıyorsun bilgisayar uçuşta 4060Tİ Tercih edilebilir.

VRAM varda ama kullanamadıktan sonra neye yarar ki? Driver güncelleyince bir bakıyorsun bilgisayar uçuşta 4060 Ti tercih edilebilir.

RX 6800'de o kadar da sorun duymadım. Alınabilir hatta forumda bazı kişiler aldı bile.

Çok çektim AMD'den.

Ben eski model AMD'leri önermiyorum, evet bende zamanında AMD'den çektim. Ama yeni modellerinde bu sorunları çok nadir duyuyorum. Hatta hiç yok diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…