22.000 TL'ye kadar sistem önerisi

Sorunun tüm markada olmadığını kullandığınız karttın sorunu olduğunu anlayabilmeniz lazım. Ek olarak da sizin kullandığınız RX 570 değil daha ileri seviye RX 7600 ekran kartı önerilmiş bilginizin olmadığı konularda insanları yanlış yönlendirmeyin derim.

Özellikle altını çizerek yazdım, AMD ekran kartı aldırtmıyorum diye, ki AMD yi normal şartlar altında destekleyen ve seven bir insanım.

Sorun model fark etmeksizin tüm AMD ekran kartlarında görülüyor, çeşitli forumlarda binlerce yazı okudum kendi problemimi çözmek için ve hepsi farklı model ama AMD ekran kartı...

Hocam akşam iş sonrası birkaç saat oyun oynayacağım bir bilgisayar alacağım sadece bu kadar tartışmaya gerek var mıydı

Farklı görüşler konuşulmazsa siz nasıl karar vereceksiniz
Yine her şey sizin için, problem yaşamayıp kullanan da var, problemlerinden kafayı yiyen de. Son söz tabii ki de ürünü alacak olan sizde

Hocam akşam iş sonrası birkaç saat oyun oynayacağım bir bilgisayar alacağım sadece bu kadar tartışmaya gerek var mıydı
Hocam kafa yormayayim ben zaten aldımmi 10 sene kullanırım derseniz 4060 alın. Ama arkadaşlarla oynicaniza göre rekabetçi oyunlar, haliylede işlemci odaklı sistem lazım size.

Hocam kafa yormayayim ben zaten aldımmi 10 sene kullanırım derseniz 4060 alın. Ama arkadaşlarla oynicaniza göre rekabetçi oyunlar, haliylede işlemci odaklı sistem lazım size.

Hocam genellikle ETS 2 veya Sons of The Forest tarzı pek rekabet bulunmayan oyunları arkadaşlarla oynuyorum o yüzden çok işlemci odaklı bir sistem bakmadım.
Yani en fazla oynayabileceğim rekabetçi oyun Hearts of Iron 4 olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…