Monitör gereksinimleri:
Minimum 2K (2560x1440) çözünürlük.
240Hz veya üzeri yenileme hızı.
Düşük tepki süresi <1ms
G-Sync veya FreeSync desteği (tercihen G-Sync)
Monitör gereksinimleri:
Minimum 2K (2560x1440) çözünürlük.
240Hz veya üzeri yenileme hızı.
Düşük tepki süresi <1ms
G-Sync veya FreeSync desteği (tercihen G-Sync)
En ucuz AOC AGON Pro AG276QZD 27" 0.03 ms Pivot QHD Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC AGON Pro AG276QZD 27" 0.03 ms Pivot QHD Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 29.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Aoc eski nesil oled panel kullanıyor. O yüzden samsung daha iyi bilgin olsun.
En ucuz AOC AGON Pro AG276QZD 27" 0.03 ms Pivot QHD Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC AGON Pro AG276QZD 27" 0.03 ms Pivot QHD Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 29.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
AOC eski nesil OLED panel kullanıyor. O yüzden Samsung daha iyi bilgin olsun.
www.akakce.com
AOC eski nesil OLED panel kullanıyor. O yüzden Samsung daha iyi bilgin olsun.
OLED'den daha iyisi yok. Bu bütçede sadece 2 tane OLED var. O yüzden alternatif bulamazsınız. 4K düz IPS monitör almak isterseniz o başka tabii. Ben OLED öneriyorum.
OLED'den daha iyisi yok. Bu bütçede sadece 2 tane OLED var. O yüzden alternatif bulamazsınız. 4K düz IPS monitör almak isterseniz o başka tabii. Ben OLED öneriyorum.
Hocam ben tv'ye takıp RDR2 ve Forza 4 falan oynuyorum eski 4k tv var bende LG 49uf8507 modeli. Şu videodan bakabilirsiniz ortalama 50 fps üstü oynatıyor.İndirim döneminde Elden ring alıp oynamayı planlıyorum.
Hocam ben TV'ye takıp RDR2 ve Forza 4 falan oynuyorum eski 4K TV var bende LG 49UF8507 modeli. Şu videodan bakabilirsiniz ortalama 50 FPS üstü oynatıyor. İndirim döneminde Elden Ring alıp oynamayı planlıyorum.
Yine iyi performans veriyor. Ben 40-50 FPS zevk alamadığım için pek mantıklı bulmuyorum. Hele ki yeni nesil oyunlarda 40 FPS bile zor olur. Black Myth: Wukong, Alan Wake 2, The Last of Us Part 1 vb.
LG 27" UltraGear 27GR83Q-B 1Ms 240Hz IPS QHD Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, LG UltraGear Oyuncu Monitörü modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da