22 bin TL ye alacağın kasada ki işlemci muhtemelen R5 5600 falan olur sıvı soğutmaya gerek yok onun yerine diğer parçaları yükseltirsin.Ben 1 2 aya sistem alacağım. Bütçem 22000 RTX 4060 1TB sistem istiyorum hikayeli oyunlar oynayacağım. FPS çok iyi olmasına gerek yok ama görüntü kalitesi iyi olsun istiyorum, ayrıyeten monitörde alacağım 4 5 bin bütçem var Total 26 27 bin bütçem var sıvı soğutma falan hepsi dahil bütçem.
22.000 TL bütçem var diyorsun sıvı soğutma senin neyine? Diğer parçaları yükselterek sıvı soğutmayı çıkar aradan.Ben 1 2 aya sistem alacağım. Bütçem 22000 RTX 4060 1TB sistem istiyorum hikayeli oyunlar oynayacağım. FPS çok iyi olmasına gerek yok ama görüntü kalitesi iyi olsun istiyorum, ayrıyeten monitörde alacağım 4 5 bin bütçem var Total 26 27 bin bütçem var sıvı soğutma falan hepsi dahil bütçem.
22.000 TL bütçem var diyorsun sıvı soğutma senin neyine? Diğer parçaları yükselterek sıvı soğutmayı çıkar aradan.
Hocam cevap veremedim banım vardı sistem önerirmisiniz birde monitör almak istiyorum 4000 tl bütçem var hikayeli oyun oynayacağım22 bin TL ye alacağın kasada ki işlemci muhtemelen R5 5600 falan olur sıvı soğutmaya gerek yok onun yerine diğer parçaları yükseltirsin.
Hocam cevap veremedim banım vardı sistem önerirmisiniz birde monitör almak istiyorum 4000 tl bütçem var hikayeli oyun oynayacağım
Hocam cevap veremedim banım vardı sistem önerirmisiniz birde monitör almak istiyorum 4000 tl bütçem var hikayeli oyun oynayacağım
Hocam eyvallah ssd okuma hızı faln diyor ben 1tb yapmayı düşünüyorum hangisini almalıyımThanatos V2 | AMD Ryzen 7 9800X3D | 2 x 16 GB DDR5 | GIGABYTE RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Samsung Odyssey G3 LS24AG320NUXUF 24" 1 ms Full HD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G3 LS24AG320NUXUF 24" 1 ms Full HD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G3 LS24AG320NUXUF 24" 1 ms Full HD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 2.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
SSD/HDD hakkında pek bir bilgim yok maalesef yanlış bilgi vermek istemem.Frost 5A - Game Garaj bu sistemi almayı düşünüyorum
Hocam eyvallah ssd okuma hızı faln diyor ben 1tb yapmayı düşünüyorum hangisini almalıyım
Hocam sizin ssd hakkında bilginiz varmı ve önerdiğiniz sistem varmı22.000 TL bütçem var diyorsun sıvı soğutma senin neyine? Diğer parçaları yükselterek sıvı soğutmayı çıkar aradan.
Hocam önerdiğiniz kasayı 25kya kadar özelleştirip atabilir misiniz size zahmet.Thanatos V2 | AMD Ryzen 7 9800X3D | 2 x 16 GB DDR5 | GIGABYTE RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Samsung Odyssey G3 LS24AG320NUXUF 24" 1 ms Full HD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G3 LS24AG320NUXUF 24" 1 ms Full HD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G3 LS24AG320NUXUF 24" 1 ms Full HD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 2.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam önerdiğiniz kasayı 25kya kadar özelleştirip atabilir misiniz size zahmet.