Monitör dahil mi?
Eki Görüntüle 1370757Deluxe 5A-RX6600XT/6700XT - Game Garaj
Deluxe 5A-RX6600XT/6700XT Oyuncu Bilgisayarı Intel işlemcili yeni nesil ekran kartı içeren Deluxe 5T12-RX6600XT/6700XT oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
Eki Görüntüle 1370758Master 5A-RTX3070 - Game Garaj
Master 5A-RTX3070, AMD Ryzen işlemci seçenekleri, NVIDIA GeForce RTX 3070 ekran kartı, DDR4 Ram ve Anakart seçenekleri ile Master 5A-RTX3070, Hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
![]()
AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz, RX6700XT 12GB, 16GB Ram, 512GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Ekran Kartlı Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Şu an için bulabildiğim hazır sistemler bunlar.
Kısa vadede sorun çıkaracaklarını düşünmüyorum. Sonuçta bu fiyata 3070'li sistem bulmak zor. İndirim zamanlarında düşüyorlar anca.Hocam GameGaraj sistemleri ya ekran kartında ya kasa güç.
Kaynağında güven vermeyen tercihler sorun çıkarabilecek gibi duruyor kanımca.
Kısa vadede sorun çıkaracaklarını düşünmüyorum. Sonuçta bu fiyata 3070'li sistem bulmak zor. İndirim zamanlarında düşüyorlar anca.
Sonradan bütçeniz olunca PSU önerisi istersiniz. O zamana kadar idare edecektir.
Hocam INNO serisini zamanında aldım çok sorun yaşadım GameGaraj ile alakalı güven değil INNO ile alakalı sadece tercihim ASUS, MSI vs.
Yaşadığınız sorunları yazar mısınız?Hocam INNO serisini zamanında aldım çok sorun yaşadım GameGaraj ile alakalı güven değil INNO ile alakalı sadece tercihim ASUS, MSI vs.
İstemiyorsanız 3070 başka arkadaşlar 3060TI'lı kasa önersinler. Kendi tercihiniz.Hocam 3070 daha çok 2 k kullanan kart ekran kartı ya da diğer parçaların kalitesini.
Geçtim diğer sitelere göre ucuz olsa bile baş ağrıtacak cinsten ve kısa vaade de sorun çıkarması değil uzun vaadeli düşünmek gerekiyor yani bu 3070'li sisteme çok tercih edilmeyen ekran kartı yerine 3060 Ti alır mesela diğer parçalara yoğunlaşır en azından uzun vaadede rahat eder parça kalitesinden ve ayrıca 3070 ile 3060 Ti arası farka bakacak olursanız 1080p de 3060 Ti daha performanslı 3070'e göre fiyat farkını haketmediğini düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.