22.000TL Sistem Toplama

Peki sizce bu fiyata daha iyisini bulabilir miyim? Bir de sorduğum birkaç kişi Intel ve NVIDIA RTX'den şaşma falan dedi. Çok anlamıyorum ama oyunlarda RTX özelliği falan oluyormuş, siz ne diyorsunuz?
RTX, NVIDIA'nın kendi geliştirdiği ray tracing teknolojisidir, ışıkların daha gerçekçi görünmesini sağlar (su görüntüsü, güneş v.b). AMD'nin de kendi ray tracing teknolojisi var. NVIDIA DLSS ise basitçe görüntüyü en az şekilde düşürerek sana yüksek FPS sunuyor, bunun eşiti AMD'de FSR olarak var. İşlemcilerin teknoloji olarak çok farkı yok, birbirleriyle kapışıyorlar sadece.

Dediğim gibi indirimli sistem, daha iyisini bulmanız çok zor.

Anakartı dediğiniz gibi yaptım ama elimde zaten 500GB SN750 ve 256GB SPC A55 SSD var o yüzden SSD'yi SN570 olarak seçili bıraktım.
Anladım. Eğer daha iyi işlemci almak istiyorsanız işlemciyi Ryzen 7 5800x3D yapabilirsiniz ama benim gözümde gereksiz bir güçlendirme. Bütçenize göre seçin.

Adını vs. çok duymadığım için tercih etmiyorum en azından bana göre daha bilindik olan firmalara meyilliyim ama dediğiniz gibi güvenli bir site ise tercih edebilirim yine de.
Bu arada içinizi rahatlatmak için söylüyorum. NVIDIA'nın kendi sitesinde satıcı olarak gözüküyorlar. Birçok yayıncı ve youtuber ile işbirliği yapıyorlar, sistemin adlarından anlayabilirsiniz.
En aşağıya indiğinizde görebilirsiniz.

Son düzenleme:
Ryzen 5 5600 alırsanız kule tipi fan ve ya sıvı soğutma almanızı öneririm. Stok fan yetersiz kalabiliyor bu modelde.
İşlemciye ek fan olarak bu modele bakılabilir ancak en doğrusu sizin araştırmanız. @kakaolupuding

Bu sistemi önerenler de oldu çok kararsız kaldım

Dosya Ekleri

• IMG_20221028_223914.jpg
    91 KB · Görüntüleme: 42
Bu sistemi önerenler de oldu çok kararsız kaldım
O fiyatta o sistemi önermiyorum, ayrıca ben size zaten başka bir konuda başka bir kişiyle birlikte sistem önermiştim siz de özelleştirmeleri yaptınız. O sistem de burada önerdiğimle aynı zaten. Sorun ne onu anlayamadım.

Reis herkes başka bir şey diyor kafam karışıyor, kusura bakma

Reis herkes başka bir şey diyor kafam karışıyor, kusura bakma
O konuda özelleştirmelerinizi yazdığınız son mesajınıza göre özelleştirip alabilirsiniz, sistem çok iyi.

Reis herkes başka bir şey diyor kafam karışıyor, kusura bakma.

RX6800 3070'e göre Max 10-15 FPS fark eder fakat kafam rahat olsun derseniz Intel-NVIDIA yazılım olarak çok önde. Eğer 3070'li sistemi alırsanız 270 lira fark ödeyerek PSU'yu 750W yaparsanız daha ileriye dönük olur.

RX 6800, RTX 3080 gücünde ve o kadar yazılım sorunu kalmadı AMD tarafında, abartmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…