Y Yav9z Femtopat Katılım 15 Temmuz 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #11 musaberkk dedi: O siteyi gördüm ama hiç girip sistem falan bakmadım çok duymadım da bir fikrim yok. Recep abi güvenilir demiş. Genişletmek için tıkla... Bir fikrim yok gamin gen daha çok içime yattı açıkçası.
musaberkk dedi: O siteyi gördüm ama hiç girip sistem falan bakmadım çok duymadım da bir fikrim yok. Recep abi güvenilir demiş. Genişletmek için tıkla... Bir fikrim yok gamin gen daha çok içime yattı açıkçası.
Iwatani Naofumi Decipat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 3.947 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #12 Yav9z dedi: Bir fikrim yok gamin gen daha çok içime yattı açıkçası. Genişletmek için tıkla... Site güvenilir zaten bu kampanyada sadece fiziksel mağazaları için geçerli, siteden sipariş veremezsiniz.
Yav9z dedi: Bir fikrim yok gamin gen daha çok içime yattı açıkçası. Genişletmek için tıkla... Site güvenilir zaten bu kampanyada sadece fiziksel mağazaları için geçerli, siteden sipariş veremezsiniz.
musaberkk Centipat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #13 Yav9z dedi: Bir fikrim yok gamin gen daha çok içime yattı açıkçası. Genişletmek için tıkla... Size kalmış hocam hangi site daha çok içinize sindiyse alın oradan. Attığınız sistem de normal bir 4060'lı sistem. Fiyatı da normal.
Yav9z dedi: Bir fikrim yok gamin gen daha çok içime yattı açıkçası. Genişletmek için tıkla... Size kalmış hocam hangi site daha çok içinize sindiyse alın oradan. Attığınız sistem de normal bir 4060'lı sistem. Fiyatı da normal.
Y Yav9z Femtopat Katılım 15 Temmuz 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #14 Iwatani Naofumi dedi: Site güvenilir zaten bu kampanyada sadece fiziksel mağazaları için geçerli, siteden sipariş veremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Anladım mağazaya gidebilme imkanım yok yine de yardımcı oldugunuz için teşekkür ederim. musaberkk dedi: Size kalmış hocam hangi site daha çok içinize sindiyse alın oradan. Attığınız sistem de normal bir 4060'lı sistem. Fiyatı da normal. Genişletmek için tıkla... Tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam yüksek ihtimalle oradan alacağım.
Iwatani Naofumi dedi: Site güvenilir zaten bu kampanyada sadece fiziksel mağazaları için geçerli, siteden sipariş veremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Anladım mağazaya gidebilme imkanım yok yine de yardımcı oldugunuz için teşekkür ederim. musaberkk dedi: Size kalmış hocam hangi site daha çok içinize sindiyse alın oradan. Attığınız sistem de normal bir 4060'lı sistem. Fiyatı da normal. Genişletmek için tıkla... Tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam yüksek ihtimalle oradan alacağım.
musaberkk Centipat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #15 Yav9z dedi: Anladım mağazaya gidebilme imkanım yok yine de yardımcı oldugunuz için teşekkür ederim. Tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam yüksek ihtimalle oradan alacağım. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam şimdiden hayırlı olsun.
Yav9z dedi: Anladım mağazaya gidebilme imkanım yok yine de yardımcı oldugunuz için teşekkür ederim. Tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam yüksek ihtimalle oradan alacağım. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam şimdiden hayırlı olsun.
Iwatani Naofumi Decipat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 3.947 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #16 Yav9z dedi: Anladım mağazaya gidebilme imkanım yok yine de yardımcı oldugunuz için teşekkür ederim. Tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam yüksek ihtimalle oradan alacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam toplama sizin için uygunsa güzel bir ddr5 sistem çıkarırım size 20-22k ile. (Ekran kartı 2.el olur ama) Sadece kasa ise toplayabilirim, monitör ve ekipmanlar dahil iste bu bütçe imkansız olur.
Yav9z dedi: Anladım mağazaya gidebilme imkanım yok yine de yardımcı oldugunuz için teşekkür ederim. Tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam yüksek ihtimalle oradan alacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam toplama sizin için uygunsa güzel bir ddr5 sistem çıkarırım size 20-22k ile. (Ekran kartı 2.el olur ama) Sadece kasa ise toplayabilirim, monitör ve ekipmanlar dahil iste bu bütçe imkansız olur.