Ömerakigrsc

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

PcKolik sitesinde şu linkteki sistemi (PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri) inceliyorum. Bu sistemde RTX 4060 Ti var, ancak sanırım yeni nesil 5000 serisi ekran kartlarının tanıtım tarihi yaklaşıyor. 5000 serisi piyasaya çıktığında, 4060 Ti'li sistemlerin fiyatında bir düşüş olur mu sizce?

Bir de bu sistemdeki işlemci 12. nesil Intel, yani biraz eski. Sizce yeni nesil AMD işlemcili bir sistem almak daha mı mantıklı olur? Açıkçası Intel işlemcilerine daha fazla güveniyorum ve eski nesil bile olsa performans açısından Intel'in daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Bu konularda fikir verebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle 5000 serisi çıktığı zaman 4000 serisinin fiyatı inse bile önce 4080 ve 4090´ların fiyatı iner çünkü 5060 ve 5070 daha sonra çıkış yapacak. i5 12400F kötü değil ancak ben R5 5600 tercih ederim.

Bu sistemi alabilirsin.

NOT: Önerdiğim sistemde soğutucu kısmından 1045TL vererek Thermal Assassin's X ekleyin.

Ben sistem olarak tercihim en son nesil olan DDR5 bir sistem. İşlemciyi İntel seçip ekran kartını AMD seçersek sizce daha iyi olur mu fiyat/performans ve uzun ömürlülük açısından? Geçenlerde pckolik de çok iyi sistem vardı keşke o an ihtiyacım olsaydı da alsaydım 20000 TL ye 4060ti lı ddr4 sistem veriyorlardı.

Gönül ister ki DDR5 ve iyi bir ekran kartına sahip bir bilgisayar bulalım ancak bu bütçede imkansıza yakın. Şuanda bu bütçede alabileceğin en iyi sistemlerden birini önerdim.

Son düzenleme:
Gönül ister ki DDR5 ve iyi bir ekran kartına sahip bir bilgisayar bulalım ancak bu bütçede imkansıza yakın. Şuanda bu bütçede alabileceğin en iyi sistemlerden birini önerdim.
R5 5600'ün İ5 12400F den performans olarak ne artısı var? Yani ddr5 12400f sistem yerine R5 5600 ddr4 sistem daha mı iyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…