K Kavak90 Centipat Katılım 2 Mayıs 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #1 Merhaba Gaming.Gen.TR'de bu görseldeki bilgisayarı buldum. Sizce fiyatı iyi mi yoksa başka bir öneriniz var mı bu fiyat bandında? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2024
Merhaba Gaming.Gen.TR'de bu görseldeki bilgisayarı buldum. Sizce fiyatı iyi mi yoksa başka bir öneriniz var mı bu fiyat bandında?
Loyalty571 Decapat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 2.634 Çözümler 12 2 Mayıs 2024 #2 @Kavak90 XPG Valor Air Rainbow RGB Siyah Mid Tower XPG Kyber 750W 80+ Gold Gaming Kasa kasayı bununla değiştirirsen güzel sistem.
@Kavak90 XPG Valor Air Rainbow RGB Siyah Mid Tower XPG Kyber 750W 80+ Gold Gaming Kasa kasayı bununla değiştirirsen güzel sistem.
K Kavak90 Centipat Katılım 2 Mayıs 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #3 Loyalty571 dedi: @Kavak90 XPG Valor Air Rainbow RGB Siyah Mid Tower XPG Kyber 750W 80+ Gold Gaming Kasa kasayı bununla değiştirirsen güzel sistem. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin söylediğiniz kasanın rgb rengi değişmiyor o yüzden bu kasa bana daha mantıklı geldi
Loyalty571 dedi: @Kavak90 XPG Valor Air Rainbow RGB Siyah Mid Tower XPG Kyber 750W 80+ Gold Gaming Kasa kasayı bununla değiştirirsen güzel sistem. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin söylediğiniz kasanın rgb rengi değişmiyor o yüzden bu kasa bana daha mantıklı geldi
E egecabbar Centipat Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 894 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #4 Kavak90 dedi: Merhaba Gaming.Gen.TR'de bu görseldeki bilgisayarı buldum. Sizce fiyatı iyi mi yoksa başka bir öneriniz var mı bu fiyat bandında? Eki Görüntüle 2185026 Genişletmek için tıkla... Fena değil ama goat 4 bekle derim.
Kavak90 dedi: Merhaba Gaming.Gen.TR'de bu görseldeki bilgisayarı buldum. Sizce fiyatı iyi mi yoksa başka bir öneriniz var mı bu fiyat bandında? Eki Görüntüle 2185026 Genişletmek için tıkla... Fena değil ama goat 4 bekle derim.
Loyalty571 Decapat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 2.634 Çözümler 12 2 Mayıs 2024 #5 Kavak90 dedi: Hocam sizin söylediğiniz kasanın rgb rengi değişmiyor o yüzden bu kasa bana daha mantıklı geldi Genişletmek için tıkla... RGB çok önemli değil. O kasayı seçmenizi tavsiye etmemin nedeni PSU'sunun dahi iyi olması. PSU, RGB'ye kıyasla çok daha önemli.
Kavak90 dedi: Hocam sizin söylediğiniz kasanın rgb rengi değişmiyor o yüzden bu kasa bana daha mantıklı geldi Genişletmek için tıkla... RGB çok önemli değil. O kasayı seçmenizi tavsiye etmemin nedeni PSU'sunun dahi iyi olması. PSU, RGB'ye kıyasla çok daha önemli.
K Kavak90 Centipat Katılım 2 Mayıs 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #6 egecabbar dedi: Fena değil ama goat 4 bekle derim. Genişletmek için tıkla... Uzun süredir bekliyorum
E egecabbar Centipat Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 894 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #7 Kavak90 dedi: Uzun süredir bekliyorum Genişletmek için tıkla... Mayıs ayında çıkacak diyorlar. Beklemeye değer bence goat size kalmış.
Kavak90 dedi: Uzun süredir bekliyorum Genişletmek için tıkla... Mayıs ayında çıkacak diyorlar. Beklemeye değer bence goat size kalmış.